Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első együttlétnél általában a fiú szerzi be a gumit? Ő föl is tudja tenni magának? Vagy jobb lenne a fogamzásgátló? Azt mikortól kéne szednem, és mikor lehetünk együtt?
Kérlek, ne írjatok butaságokat.
Jövő héten leszek 18 éves, és eléggé izgulok, mert a barátom azt mondta, hogy "megünnepeljük a nagykorúságomat". :)
Még sohasem voltam együtt senkivel. Oké, az orál szexet már kipróbáltuk, de előtte elvittem a barátomat kivizsgáltatni, hogy nincs-e semmi baja stb...
Mint ahogy gondolom már levettétek, igen, szűz vagyok. :)
Ő már nem szűz, volt eddig 2 barátnője.
A gumit ugye ő hozza? És ő fel tudja tenni, vagy én bénázzak ott? :D
Vaaaaagy.. megkérem hogy "kicsit" halasszuk el a dolgot, és akkor fogamzásgátló. Őszintén szólva, nem tudom mi legyen, mert ("hála" édesanyámnak) elég sok dologra allergiás vagyok... A bátyám például egyszer kiütéses lett az általuk használt síkosítótól, ezért könnyen lehet, hogy én is az leszek a síkosítós gumitól, vagy magától az anyagtól. Szóval, nem tudom mi legyen... Szerintetek?
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
L/18
Megkérdezzem tőle? :/
Én megkérdezem, csak akkor ne legyen kínos a dolog. Mert ő úgy tudja, hogy "okos vagyok", szóval, lehet hogy úgy veszi, hogy miért kérdezek butaságokat... Remélem értitek a problémámat..:"D
közünk hozzá?!?!
ha fel se tudja tenni, hagyjátok a dolgot még vagy 10 évig
szerintem úgy illene, hogy van nála, csak ő tudja mekkora kell, hátha extra kicsi van neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!