Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló+megszakításos! Mennyire biztonságos a kettő együtt?
Én magában a megszakitásost is szoktam gyógyszer nélkül. Nekem bevált. Persze nem javasolnám annak akinek nagy baj ha becsúszik egy baba mert tényleg lutri.
Minitabletta mellé kell a megszakitásos mert az nem annyira megbizható. 96%-os pedig de még a doki se ajánlja h a fehér a lyukba menjen tehát amellé kell a megszakitásos.
Kombinált készitmény mellé nem kell mert az megakadályozza a peteérést ha jól szedik. Oda kell figyelni rá, ennyi... Buta felelőtlen embernek nem való a szex, mert ő akármit is használ úgyis elcseszi és terhes lesz. És akkor gyengiti a fogamzásgátlók megitélését azzal, hogy mást okol a saját hibája miatt. Ne legyél ilyen.
"Itt is annyi olyat olvasni, hogy fogamzásgátló normális szedése mellett lett terhes valaki."
Linkelj légyszi! Mert én követem folyamatosan az oldalt, de nem rémlik ilyesmi ...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Tessék, most írtam ki ezt a kérdést...
Nem releváns!
"fogamzásgátló normális szedése mellett" - Ez nem derül ki! A lényeg a normális szedésen van! Tehát az, hogy én hallottam olyanról, vagy az unokatesómnak így lett, abból nem tudjuk, hogy nem maradt -e ki tabi, nem szedett -e mellette valamit, ami csökkenti a hatást stb. ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!