Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pharmatex hüvelykúp ugye vénynélküli? és ugye kiadják 18 alatt is? Mennyire biztonságos óvszerrel együtt használva?
1. kiadják vény nélkül
2. mi gumi nélkül használjuk megszakításos módszerrel és semmi probléma
bár azt mondják hogy 200emberből 30teherbe esik évente így de hát mi kockáztatunk:D
Kiadják, ahogy előttem is írták. És alkalmazása esetén nem szükséges óvszer használata.
A fogamzásgátló módszerek hatékonyságát a Pearl-indexszel jellemezzük, mely a 100 asszonyévre jutó terhességek számát adja meg (vagyis 100, az adott módszert egy évig alkalmazó nőnél előforduló terhességek száma).
Használata során a Pearl-index átlagos értéke kedvezőbb egyéb, nem hormonális fogamzásgátló módszereknél.
Fogamzásgátló módszer / Pearl-index
Hüvelyi spermicid anyag / 0,7-7
Intrauterin eszköz / 0,5-5
Condom / 3-28
Coitus interruptus(megszakított közösülés) / 8-38
A PHARMATEX Pearl-index átlagértéke 0,74!
Szia!
Igen vény nélkül kapható a gyógyszertárban,s kiadják 18 felett.Én is azt használom,és nem kell még gumi sem,ezt nem sokan szeretjük.De ha veszel tisztasági betét mindig legyen nálad,mert a váladékok kifolynak....
Szerintem akkor is jó,utoljára 2100 Ft-ért vettem.Ja utolsó kérdésedre válaszolva:még biztonságosabb ha gumit is használtok..
* mi gumi nélkül használjuk megszakításos módszerrel és semmi probléma
bár azt mondják hogy 200emberből 30teherbe esik évente így de hát mi kockáztatunk:D
100 emberől 33-37 egész pontosan. Minden harmadik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!