Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló+megszakításos!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló+megszakításos! Mennyire biztonságos a kettő együtt?

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 12:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem vagyok normális kérdező, de én legalább:

1. Nem kérdezek hülyeséget

2. Nem akarom tönkretenni a szervezetem

3. Intelligens ember vagyok

4. 14 évesen is több eszem volt mint neked 17 évesen

5. Ennyi vagy.

Egyébként meg, 17 évesen még bőven gyerek az ember. Úgyhogy nem tudom mit idegbetegeskesz, de

1. Vagy próbáld meg elfogadni, hogy nincs igazad

2. Vagy ne írj ki hülye kérdéseket.

2013. febr. 5. 22:15
 22/23 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy 17 vagyok? Idióta...
2013. febr. 6. 09:01
 23/23 anonim ***** válasza:

Hát igen a kettő együtt(normális szedésnél persze) kb annyira feleslges mint egy lefejezett embert ledobni egy felhőkarcolóról ahogy előttem már írták.

Ha hánysz, hasmenésed van vagy szimplán feledékeny vagy akkor viszont nemcsak hogy kell de kötelező is megszakítani még a gumiban is, ugyis annyira szakadósak xD :D

Sok ember még azt se tudja megfelelően használni aztán riogat mindenkit h sz*rok a gumik, mert ő tutira nem cseszett el semmit(csak teszem azt éppen elfelejtett teret hagyni az ondónak pl-de hát ugye az is a gumi hibája :DD) birom az ilyen tiniket. Mindenki hibás csak Ő nem.

Én 4 évig gumiztam de soha egy darab ki nem szakadt. Ő meg a Durexből is elsőre pont selejteset fogott ki.. :) Háát..kicsit furcsa mindenesetre.

Ha a védekezés fele annyira izgalmas és élvezetes lenne mint a szex, biztosan jobban odafigyelne mindenki és nem lenne ennyi baki.

2013. febr. 6. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!