Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló+megszakításos! Mennyire biztonságos a kettő együtt?
1 millió százalékig biztos!!!
Az már más kérdés,hogy felesleges hülyeség gyógyszer mellett megszakítani.De nem ezt kérdezted :)
Minek kislanyoknak szex? Eretlen vagy.
Egy megszakitasos 30 db fogamzasgatlo tabletta hormonadadjat tartalmazza.
Es ez baromira megviseli a szervezetet, egy honapban max 1-et szabad belole bevenni, es masodikat csak azutan, ha megjott ujra, ami keshet 2 honapot is a tabletta utan.
Ugyhogy lehet, hogy terhesseg eseten biztonsagos, de a testednek baromi karosito hatasa van.
Alapvetően a tabletta a peteérést akadályozza meg. Ha megakadályozza, akkor nem eshetsz teherbe, hiszen nincs ami megtermékenyüljön.
Ha viszont bármi oknál fogva nem hat (kihagyod, kihányod, valami gyengíti a hatását, vagy szimplán nem hat és kész), és mégis lesz peteérésed, akkor a megszakítás ugyanannyit használ, mintha csak azt használtad volna.
Persze nyilván a kettő együtt összességében biztonságosabb, mivel két védekezési módszer együttesen mindig megbízhatóbb, mint az egyik önmagában, de szerintem elég logikátlan kombináció.
Szerintem gumi+gyógyszer+megszakítás!
Úgy utálok ilyen kérdéseket olvasni,h gyógyszer mellé gumi?
Akkor ha én most 2 éve szedek gyógyszert,nem vagyok mégsem biztonságban szerinted??Pedig az orvos azt mondta..
Gondolj már bele.Ez túlzott óvatosság.
Sokszor voltam,hogy már ittas is voltam mikor bevettem ( ezt mondjuk nem ajánlom valóban),volt már hasmenésem is,szedtem antibiotikumot is,és eddig még nem estem teherbe.Ha nem estem eddig így teherbe,akkor szted nem véd?
Azért azt hozzátenném,hogy hasmenés alatt odafigyeltem,hogy lefekvés előtt vettem be a gyógyszert,mert tudtam,h este már nem fogok kimászkálni,hiszen alszom.
Illetve antibiotikum alatt is vártam pár órát a 2 között ( min.3-4 h ),hát az,hogy néha borozom utána,az pedig megesik.Ilyenkor is igyekszem a gyógyszert korábban bevenni,hogy felszívodjon addig.
Remélem még sokáig nem is fogok terhes lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!