Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló+megszakításos!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló+megszakításos! Mennyire biztonságos a kettő együtt?

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 12:06
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Hogy neked muszáj mindenbe belekötni...
2013. febr. 5. 14:16
 12/23 A kérdező kommentje:
Egyénként meg az volt a kérdés, hogy a kettő együtt mennyire biztonságos, a többire meg nem vagyok kíváncsi!!!!!!!!!
2013. febr. 5. 14:17
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem kötözködésből kérdezem ... érdekel a dolog, de akkor már legyünk pontosak. Egyébként a tablettának akkora a védő értéke, hogy a megszakítás felesleges mellette. Persze csökkenti az esélyt, de eleve a tabi egy olyan védekezési módszer, ami minimális esélyt ad a véletlen teherbe esésnek, míg a megszakítás elég nagyot. Tehát kb. tabletta mellett megszakítással védekezni olyan, mint a fejbe lőtt embert kilökni az első emeltről, hogy biztosan meghalljon :-P
2013. febr. 5. 14:31
 14/23 anonim ***** válasza:

1 millió százalékig biztos!!!

Az már más kérdés,hogy felesleges hülyeség gyógyszer mellett megszakítani.De nem ezt kérdezted :)

2013. febr. 5. 14:34
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

Minek kislanyoknak szex? Eretlen vagy.

Egy megszakitasos 30 db fogamzasgatlo tabletta hormonadadjat tartalmazza.

Es ez baromira megviseli a szervezetet, egy honapban max 1-et szabad belole bevenni, es masodikat csak azutan, ha megjott ujra, ami keshet 2 honapot is a tabletta utan.

Ugyhogy lehet, hogy terhesseg eseten biztonsagos, de a testednek baromi karosito hatasa van.

2013. febr. 5. 15:03
 16/23 A kérdező kommentje:
Azért vagyok éretlen, mert nem akarok abortuszra menni? És gondolok a védekezésre???? Hát te sem vagy normális!!!!
2013. febr. 5. 15:06
 17/23 anonim ***** válasza:
#15: A megszakítás azt jelenti, hogy kiveszi belőle a farkát a párja, mielőtt elmegy ... milyen 30 tablettányi hormonról beszélsz te? LOL
2013. febr. 5. 15:11
 18/23 A kérdező kommentje:
17! Szerintem az esemény utánira gondolt vagy nem tudom. :/
2013. febr. 5. 15:40
 19/23 anonim ***** válasza:

Alapvetően a tabletta a peteérést akadályozza meg. Ha megakadályozza, akkor nem eshetsz teherbe, hiszen nincs ami megtermékenyüljön.

Ha viszont bármi oknál fogva nem hat (kihagyod, kihányod, valami gyengíti a hatását, vagy szimplán nem hat és kész), és mégis lesz peteérésed, akkor a megszakítás ugyanannyit használ, mintha csak azt használtad volna.

Persze nyilván a kettő együtt összességében biztonságosabb, mivel két védekezési módszer együttesen mindig megbízhatóbb, mint az egyik önmagában, de szerintem elég logikátlan kombináció.

2013. febr. 5. 18:14
 20/23 anonim ***** válasza:

Szerintem gumi+gyógyszer+megszakítás!

Úgy utálok ilyen kérdéseket olvasni,h gyógyszer mellé gumi?

Akkor ha én most 2 éve szedek gyógyszert,nem vagyok mégsem biztonságban szerinted??Pedig az orvos azt mondta..

Gondolj már bele.Ez túlzott óvatosság.

Sokszor voltam,hogy már ittas is voltam mikor bevettem ( ezt mondjuk nem ajánlom valóban),volt már hasmenésem is,szedtem antibiotikumot is,és eddig még nem estem teherbe.Ha nem estem eddig így teherbe,akkor szted nem véd?

Azért azt hozzátenném,hogy hasmenés alatt odafigyeltem,hogy lefekvés előtt vettem be a gyógyszert,mert tudtam,h este már nem fogok kimászkálni,hiszen alszom.

Illetve antibiotikum alatt is vártam pár órát a 2 között ( min.3-4 h ),hát az,hogy néha borozom utána,az pedig megesik.Ilyenkor is igyekszem a gyógyszert korábban bevenni,hogy felszívodjon addig.

Remélem még sokáig nem is fogok terhes lenni.

2013. febr. 5. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!