Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha valaki teherbe esik?
Kimutatni nem lehet, de ha elmész az ügyeletre, írnak fel esemény utáni tablettát... 72 órán belül kell bevenni.
(Kis kiegészítés: ha ennyire kib*szottul tájékozatlan vagy, akkor minek szexelsz?)
Ha meg akarod gátolni, akkor eseményutáni tabi, de minél hamarabb.
Ha meg csak tudni akarod, akkor várj türelemmel.
Nem akarok bunkónak tünni.
De ha még nem nöttél fel a sexhez kérlek ne sexelj... A sex nem csak élvezet, bizonyos felelöséggel is jár... Ez tényleg nem vícc!
Ha csak dörcölted neki, és te WC-zés után meg törölted, nem lehet terhes ha nem helyezted be a péniszed a vaginájába. DE! - máskor védekezzetek, mert nem muszáj ahogy elmennyél a vaginájába hogy terhes legyen, mert mikor te felizulgsz egy váladék lesz a péniszeden, amibe van valamennyi sperma tartalom. Némeik nönek annyi is elég.
Én nö vagyok, és mindig is azt mondtam mindenkinek hogy legföképp a nönek a dolga védekezni, nem értem mi olyan nehéz abba hogy elsétál az orvoshoz és kér spirált, injekciót, tablettát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!