Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most akkor terhes lehetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor terhes lehetek nagy eséllyel? Aki tud olvassa el!

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek és közbe jött egy antibiotikumos kezelés.Augmentint írtak fel,és holnap szedem be az utolsó két szemet a kúrából.Mi ennél fogva a megszakításos mellett döntöttünk és igen,tudjuk hogy a megszakítás nem védekezés,de elv az antibiotikum csökkenti de nem hatástalanítja a tabit.A légyeg csak most jön,ugyanis ma belém élvezett a barátom.Egyszerűen csak egymásnak estünk és így végződött.Meg is ilyedtünk utána szégyeltük milyen felelőtlenek vagyunk.. -.- Szerintetek?

2013. aug. 27. 21:53
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Nem,esemény utánit nem vennék be semmikép mivel olvastam hogy tabletta mellett akár meddőséget is okozhat,azt pedig nem kockáztatnám meg semmi pénzért.Na meg konkrétan tudom hogy ha tudja az orvos,akitől az esemény utánit kérném,nem írná fel mert fogamzásgátlót szedek.. Reménykedem,de tesztelni csak akkor fogok ha nem jön meg a menzeszem,mivel épp 2hét múlva van a szünet napjai amikor a megvonásos van..Szerencsés is ez így majd lesz mire építenem,mivel mindig vannak előjelei a mensimnek..Ettől függetlenül izgulni fogok rendesen,de bele gondolva esélyes is meg nem,mivel az antibiotikum és tabletta között max fél órát hagytam ki ha nem kevesebbet:/ de az eset mellett szóljon hogy min. 7éve szedek tabit és mikor egymásnak estünk a falhoz állva csináltuk és olvastam hogy ezek a pózok nem nyerőek akik babát akarnak.. Bocsássatok meg,biztos rengeteg hülyeséget írtam,de közben olvasgatok is...mi mást tehetnék :)
2013. aug. 28. 15:33
 22/30 anonim ***** válasza:

szia!

en ket kura augmentint szedtem be fogigatlo mellett, es csak egyszer voltunk egyutt abban a honapban, mert szarul voltam. no most vagyok 30 hetes terhes, nov 4 korul varjuk a kistesot..:-D mondjuk nalunk nem volt gond, hogy becsuszott, de egy eletre megtanultam, hogy fogigatlo+antibio= baba:-)

vedezekezzetek maskepp amignszeded az augmentint+ utana egy hetig! drkkolok, hogy ne legyen gond!

2013. aug. 29. 22:31
 23/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Azért emeltem ki a kérdésem mert nem rég pecsételő vérzésem van..Nagyon rossz a közérzetem is,a kommentet is telefonról írom,mert nem is tudom,hogy ma már fel tudok e kelni az ágyból..már arra is gondoltam hogy el fogok vetélni mert annyira görcsölök.. bár csak nem vagyok terhes..mi lehet ez?:( Csütörtökön lesz 2hete hogy elkezdtem szedni az augmentint..most így mihez kezdjek?
2013. szept. 3. 19:17
 24/30 anonim ***** válasza:
tesztelj!!
2013. szept. 12. 20:02
 25/30 A kérdező kommentje:
:) azóta teszteltem,pozitív lett de begörcsöltem és spontán elvetéltem :/ -.-
2013. szept. 12. 21:05
 26/30 anonim ***** válasza:
akkor most örülsz annak, hogy elment? :):(
2013. szept. 13. 09:37
 27/30 A kérdező kommentje:
Nem.Egyáltalán nem,mert bár nem terveztük,de mikor pozitív lett a teszt bele kellett gondolnunk mi hogyan lesz..bár az sem volt vidám dolog,maga a tudat hogy terhes vagyok megváltoztatta a gondolkodásomat,semmikép nem vetettük volna el...úgyhogy mikor elvetéltem úgy éreztem mintha már rég terveztük volna és hirtelen elveszlett..rossz volt és nem örültem egyáltalán...
2013. szept. 13. 11:56
 28/30 anonim ***** válasza:
sajnálom, de lehet, hogyha később megy el, akkor sokkal rosszabb érzés lett volna, magadat hibáztattad volna, de ha ilyen korán elmegy a baba, akkor később is elment volna, légy pozitív! lesz még babád és az nem lesz meglepetés! :)
2013. szept. 13. 12:14
 29/30 A kérdező kommentje:
:) igen,megbeszéltük a barátommal hogy 3éven belül bele vágunk a gyerek témába..Addigra anyagilag készen leszünk rá,egyébként is egy év múlva szeretnénk össze házasodni.Úgy már biztosan nagy örömmel és izgalommal fogjuk várni a babát! :)
2013. szept. 13. 13:19
 30/30 anonim válasza:
Bakker, ha gyengíti a hatását, majdnem = azzal, hogy 'kiüti'!!! Ez nem elég ok a parára, azaz elővigyázatosságra?
2014. febr. 8. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!