Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most akkor terhes lehetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor terhes lehetek nagy eséllyel? Aki tud olvassa el!

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek és közbe jött egy antibiotikumos kezelés.Augmentint írtak fel,és holnap szedem be az utolsó két szemet a kúrából.Mi ennél fogva a megszakításos mellett döntöttünk és igen,tudjuk hogy a megszakítás nem védekezés,de elv az antibiotikum csökkenti de nem hatástalanítja a tabit.A légyeg csak most jön,ugyanis ma belém élvezett a barátom.Egyszerűen csak egymásnak estünk és így végződött.Meg is ilyedtünk utána szégyeltük milyen felelőtlenek vagyunk.. -.- Szerintetek?

2013. aug. 27. 21:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
én tudok olvasni, de azért nehogy már rákényszeríts hogy elolvassam
2013. aug. 27. 22:20
 12/30 anonim ***** válasza:
53%

de, orvos mondta, hogy gyengíti az antibiotikum. Lásd a terhes tinikben is így lett terhes az egyik lány.

a 72 órásat felírják, de utána egy hónapig nem védekezhetsz fogamzásgátlóval, mert a 72 órásban túl sok a hormon.

Szerintem nem lesz gáz, elvileg nem kiüti, csak gyengíti, és ezek a hatások sokszor napokkal később érvényesülnek.

2013. aug. 27. 22:23
 13/30 A kérdező kommentje:
de bizony befolyásolja,a tájékoztató kerek perec írja is,és érdemes elolvasni az érdekes példákat hogy tabi mellett így lettek sokan terhesek.Nem sokat kellett keresgélnem a neten,rengeteg sztori van antibiotikum végett megfogant babákról nem csak itt a gyk-n..
2013. aug. 27. 22:24
 14/30 anonim ***** válasza:
28%
Hát akkor nekem nagyon pöpec gyógyszerem van, Augmentin mellett is hatásos volt. :)
2013. aug. 27. 22:50
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
14-es: azért olvasd el a tájékoztatót, mert lehet, hogy nem pöpec gyógyszered van, hanem oltári nagy mázlid...
2013. aug. 27. 22:54
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Unokahúgom pont így lett terhes!

Antibiotikum mellett szedte (normálisan!!!) a fogamzásgátlót és mivel gyengíti a hatását, pont becsúszott a kislánya. Ő végül megtartotta a babát, mert ha már így alakult, nem akart abortuszra menni, de nyilván nem így tervezte az életét. Estiben érettségizett le és nem ment egyetemre... Nem azt mondom, hogy rosszul alakult az élete, hiszen van egy édes, aranyos kislánya, de lehetett volna másképp is.

Szóval én azt mondom neked, hogy jobb elővigyázatosnak lenni, mint megijedni. De te döntesz.

2013. aug. 27. 22:55
 17/30 anonim ***** válasza:
Én a helyesírásodtól iJedtem meg. Még most is reszketek.
2013. aug. 27. 22:57
 18/30 anonim ***** válasza:

Természetesen lehetsz terhes, de ez nem jelenti azt, hogy az is leszel.

Antibiotikum kúra alatt és még utána egy hétig kell a kiegészítő védekezés.

Fogamzásgátló mellett nem lehet bevenni sürgősségi tablettát. Aki ezt írta, nem igazán tájékozott.

Az eset megesett, már csak imádkozni tudsz.

Várj minimum 2 hetet, majd végezz el egy tesztet!

2013. aug. 27. 23:40
 19/30 anonim ***** válasza:

Az Augmentin konkretan kiuti a fogamzasgatlot. Nem gyengiti.

Tilos esemeny utanit bevenni, ha fogamzasgatlot szed!! Miert kell ekkora marhasagokat irni??

Kerdezo, teherbe eshetsz

Kriszti, neked meg oriasi mazlid volt maximum.

2013. aug. 28. 07:41
 20/30 anonim ***** válasza:
Igen, lehetsz. És esemény utánit eszedbe ne jusson bevenni, TILOS!
2013. aug. 28. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!