Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló íratása így?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló íratása így? /többi lent/

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a gondom, hogy szeretnék szedni fogamzásgátlót, de még nem vagyok nagykorú (kicsit több, mint fél év múlva leszek csak 18), és életemben nem voltam még nőgyógyászaton sem. Na most az lenne a kérdésem, hogy így kiskorúként, bármiféle szülői engedély nélkül nem írathatok magamnak, mi? Mert édesanyám nem engedi - és félreértés ne essék, nagyon jó viszonyban vagyunk, szóval bármit meg tudunk beszélni, ha szexuális kapcsolatot szeretnék létesíteni valakivel, arról is nyugodtan tudnánk beszélni, - viszont a fogamzásgátló tablettába egyszerűen nem megy bele. Most akkor mit csináljak?

Kérek mindenkit, hogy csak normális és rendes válaszokat adjanak, a korholó, szidalmazó, bunkó kommentekre nem vagyok kíváncsi! Egyszerűen csak annyi érdekelne, hogy így, ebben a szituban hogyan tudnék íratni. Előre is köszi mindenkitől!

17L.

2013. aug. 3. 14:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Értem, köszi 10-es! Igazából arra semmit nem mond, hogy miért nem akarja megengedni, de nekem van egy sejtésem. Nagyon jól ismerem, úgyhogy tudok szinte az ő fejével gondolkodni..szerintem attól fél, hogy ha belemegy a tablettába, akkor én is "bátrabb" leszek, és könnyebben vagy hamarabb adom oda magam valakinek. Szóval szerintem az neki valamifajta biztonságot ad, hogy nem szedek semmit, mert tisztában van vele, hogy komolyan gondolkodom és nem akarnék még véletlenül sem teherbe esni, szóval tudja hogy nem fogok kockáztatni. Én biztos vagyok benne, hogy ez van nála a háttérben.
2013. aug. 3. 23:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem sejteni kell, meg tippelgetni. Le kell ülni vele és megbeszélni.

Ő majd szépen elmondja, hogy mi a kifogása, te meg elmondod a saját véleményed.

Arra nem gondoltál esetleg, hogy volt vmi negatív tapasztalata a tabival, és nem szeretné, hogy te is megszívd? Vagy csak szimplán hallott rosszakat, és nem szeretné, ha bajod lenne?

2013. aug. 4. 00:13
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát biztos, hogy nem, mivel anyukám is szedett régen fogamzásgátlót, de az ég egy adta világon semmi rosszat nem mondott róla, és semmi baja sem volt vele! És ez nem tippelgetés volt, 99,9%, hogy igazam van, hadd ismerjem már én jobban az anyámat nálad, ne haragudj.
2013. aug. 4. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!