Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan zajlik a fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zajlik a fogamzásgátló íratása?

Figyelt kérdés
Még soha nem voltam nőgyógynál, mert félek tőle. Most viszont szeretnék tabit íratni. Hogyan jelentkezhetek be egy dokinál? Mennyi pénzt kell vinnem neki? Vagy egyáltalán kell? És mi történik ott? Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
2010. jún. 5. 17:45
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
passz
2010. jún. 5. 17:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Pénzt akkor kell vinned ha magánrendelőbe mész.Ha kórházi szakrendelésre akkor csak bejelentkezel az információs pultnál,aztán vársz a sorodra.Amikor bemész elmondod h sosem voltál még nőgyógyásznál...stb.Végez egy sima rákszűrést,ha minden rendben van felírja neked a receptet.És kiváltod.És pénzt nem kell neki adni a szakrendelőben,megkapja ő a jó kis fizetését:)
2010. jún. 5. 17:54
 3/10 anonim ***** válasza:
17:54-es vagyok még.Hát hogy mi zajlik ott.Nem fájdalmas,csak kellemetlen.Kb 5-10perc egy vizsgálat.Én mindíg arra gondolok hogy hány ápolatlan nőt vizsgál meg,ahoz képest az enyém aranyból van:D Kibírható:)
2010. jún. 5. 17:56
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Nagyon parázok tőle :S
2010. jún. 5. 18:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Szóval akkor az mind1 végülis, hogy melyik dokihoz megyek, mert egyszerre több rendel egy időben...Ugye jól értem?
2010. jún. 5. 18:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Igen több rendel egy időben.Anyukád vagy ismerőseid biztos tudnak neked ajánlani egy jó orvost.Én is nagyon féltem,de gondolj arra amit írtam:)
2010. jún. 5. 19:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen, hogy segítettél :)
2010. jún. 6. 16:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Rendelőintézetben tényleg nem kell fizetni, csak magánrendelésen. Kérdezd körbe anyukádat, vagy idősebb barátnőidet, hogy ismernek-e jó nőgyógyászt, sajnos sok a barom.

Amúgy bemész, meg fogja kérdezni, hogy mi járatban, megmondod hogy fogamzásgátlót szeretnél íratni. Akkor megkérdezi, hogy volt-e rákszűrésed, illetve vérvizsgálatod az elmúlt fél évben. Ha nem, akkor ezeket meg kell csinálni. (Ha bármelyiket kifelejtené, kérdezz rá, mert sokan hajlamosak mindenféle vizsgálat nélkül gyógyszert írni, de ennek súlyos következményei lehetnek!)

A rákszűrést ott helyben megcsinálja. Levetkőzöl deréktól lefele, felfekszel az asztalra, a "kacsával" szétnyitja a hüvelyed, és kenetet vesz a méhszájadból. Ha nem görcsölsz egyáltalán nem fáj, én nem is éreztem.

Amúgy annak majd megjön az eredménye, és a vérvizsgálatos leleteiddel visszamész hozzá, és felírja. :) Ennyi.

2010. jún. 6. 18:06
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi eddig:) Félek nagyon az a baj.
2010. jún. 8. 02:22
 10/10 anonim válasza:
Sziasztok neharagudjatok, hogy ide írok de én holnap mennék a nőgyógyázhoz és azt szeretném kérdezi , hogy ugye bár középen van azaz ajtó ahova mindenki bemegy de a két oldalán van 1-1 ajtó az a két öltöző és oda 2 embert hívnak be már mint az egyik az egyikbe megy a másik a másikba a következő kérdésem lenne ha én bemegyek az egyik öltözöbe akkor ugye nem kell egyből levetköznőm hanem várjam meg mig kinyitják ott az ajtot és behínak elmondom mit szeretnék és vissza megyek és utána vetközöm le ?! vagy ne így képzeljem el ?! negatív kritikát nem kérek tapasztalatlan vagyok és még soha nem voltam ilyen helyzetben a válaszokat előre is köszönöm :)
2015. jún. 1. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!