Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyek el orvoshoz? (Corenelle)
Január óta szedem eddig minden jó volt. Még van vissza egy heti adagom, de egy kicsit vérzek 2 napja.(Esetleg lehet, hogy az Omega3 amit kb 2 hete kezdtem befolyásólja?)
A használati ezt írja:Vérzés a menstruációs időszakok között
A Corenelle szedésének első néhány hónapja során nem várt vérzés jelentkezhet (a tablettamentes héten túlmenően). Ha ez a vérzés néhány hónapnál tovább tart, vagy néhány hónap után jelentkezik, orvosának ki kell vizsgálnia az okot.
mikor nekem koztes verzesem volt, elmentem a dokihoz, azt mondta aaaah semmi gond, elofordul...25 hetes kismama vagyok azota...:-D mondjuk nalunk nem volt gond, hogy jön a picike!
szerintem vizsgaltasd meg magad!
Én úgy tudom, hogy köztes vérzés esetén tabletta váltás indokolt, esetleg egy vizsgálat, hogy egyáltalán szedhetsz-e tablettát. De baj elvileg nem származhat belőle.
Konzultálj az orvosoddal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!