Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyek el orvoshoz? (Corenelle)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyek el orvoshoz? (Corenelle)

Figyelt kérdés

Január óta szedem eddig minden jó volt. Még van vissza egy heti adagom, de egy kicsit vérzek 2 napja.(Esetleg lehet, hogy az Omega3 amit kb 2 hete kezdtem befolyásólja?)

A használati ezt írja:Vérzés a menstruációs időszakok között

A Corenelle szedésének első néhány hónapja során nem várt vérzés jelentkezhet (a tablettamentes héten túlmenően). Ha ez a vérzés néhány hónapnál tovább tart, vagy néhány hónap után jelentkezik, orvosának ki kell vizsgálnia az okot.

2013. júl. 23. 11:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a helyedben már most futnék a doki után, biztos ami biztos! Orvos írta fel az Omega3 tablettát?
2013. júl. 23. 11:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Az Omega3 nem írja fel orvos recept nélkül szedheti bárki.
2013. júl. 23. 11:56
 3/4 anonim ***** válasza:

mikor nekem koztes verzesem volt, elmentem a dokihoz, azt mondta aaaah semmi gond, elofordul...25 hetes kismama vagyok azota...:-D mondjuk nalunk nem volt gond, hogy jön a picike!

szerintem vizsgaltasd meg magad!

2013. júl. 23. 14:12
 4/4 anonim válasza:

Én úgy tudom, hogy köztes vérzés esetén tabletta váltás indokolt, esetleg egy vizsgálat, hogy egyáltalán szedhetsz-e tablettát. De baj elvileg nem származhat belőle.

Konzultálj az orvosoddal:)

2013. szept. 5. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!