Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi van velem? Terhes lennék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? Terhes lennék?

Figyelt kérdés

Oktober 10.én voltam együtt a barátommal.

Azóta hányingerem van, fáj a hasam, úgy mintha meg akarna jönni(áll.azért mert növekszik a méh ilyenkor), túlzott vizelési ingerem van. És mostanában rosszul vagyok a cigitől is...

Tudom, hogy korai hogy ilyen tüneteim vannak de félek...

Tesztet ugye még most elvileg nem tudok venni mert az aktus után 2héttel mutatja ki a terhességet...

Szerintetek igy a leirtak alapján van rá esély h terhes vagyok?

17.éves vagyok.

2009. okt. 16. 10:13
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

4. válaszoló: Gratulálok hogy ilyen maradi vagy ;) arra kiváncsi lennék h te hányévesen vesztetted el...-__-

rá van irva h elvileg 7nap után véd de akkor is parázok mert jön itt nekem minden az 1hónappal.

egyébként meg nem az van odairva h mondj vélemény arról h 17 évesen nem kéne nemi életet élni. leszarom.

annak meg köszönöm aki normálisan válaszolt.

2009. okt. 16. 11:50
 12/26 anonim ***** válasza:

Azon, ami történt, már nem tudsz változtatni. Kiszámolhatod, hogy kb. termékeny időszakodban voltál-e, és levonhatod a következtetéseket. És igen, a hormonkészítmények nem óramű pontosságúak, ezért kell áttanulmányozni azt a bas.zott betegtájékoztatót és ráhagyni egy kis időt a hatásra.

Október végén _feltétlen_ tesztelj. Már csak a saját megnyugtatásodra is. (Apropó, valamelyik igen művelt beírta, hogy 3 napos teszt is létezik. Mivel embriológián belém verték, hogy az implantáció a 7-12. napon történik, ezért csak gratulálni tudok a válaszolónak...)

2009. okt. 16. 12:28
 13/26 anonim ***** válasza:
45%

te figyi...sztem neked azért fáj a hasad, mert még új a gyóccer. amikor én kezdtem gyóccert szedni, nekemis összevissza voltak ilyen mindjárt megjön érzéseim, de nemjött meg, csak normálisan a tabletta végén.ű

a hányinger az lehet tök gyóccer mellékhatás.

a sok pisi pedig lehet felfáztál kicsit, mivel ge-cihidegvan :D

rosszul vagy a cigitől, aztmegmár bebeészlted magadnak. sztem nemvagy te terhes, a nagyrésze sztem tabletta mellékhatás, ha mégcsak nemrég óta szeded

2009. okt. 16. 13:19
 14/26 anonim ***** válasza:
49%
gyógyszer könyörgöm, nem gyóccer, 3 C-vel...
2009. okt. 16. 14:30
 15/26 anonim ***** válasza:
37%
jaj haggyál már teis ezze bameg. tudom h írják a gyógyszert. de én 2 c-vel írom, mert gyorsabb és így szoktam meg. kattanjatok már le erről h helyesírás ellenőrzőnek képzelitek magatokat. látogassátok sűrűbben a nyelvtan topicot, ott lehet kötözködni. arról meg kattanjatok le, h engem javítgattok h mit hogyan kell írni. tisztában vagyok vele, jártam gimibe, még régebben, és jártam főiskolára is. tudok helyesen írni.
2009. okt. 16. 14:33
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Bocs, nem ide illő, de az utolsó hozzászólónak üzenem, hogy ez az egyik oka annak, hogy a mai fiatalok nem tudnak normálisan írni. Én például nem szívesen fogadom el olyan tanácsát, aki még írni sem tud rendesen. (nem a félregépelésre gondolok.)Nem hiszem, hogy annyira megerőltető lenne normálisan leírni, nem pedig hibásan. Ennyit erről, többet nem szólok hozzá, de legalább ne mondd, hogy tudsz helyesen írni! :)
2009. okt. 16. 16:21
 17/26 anonim ***** válasza:

Jaj Istenem, na most akkor a te kedvedért helyesen fogok írni, hogy lásd, hogy tudok.

Amúgy, nehogy már a gyerek itt a gép előtt ülve tanuljon meg helyesen írni. Az már régen rossz, ha a gyerek a "gépen nő fel" és azt hiszi, hogy amit az iskolában tanítanak az hülyeség, mert az a helyes, amit "xy anonim kitudja honnan való kicsoda" (Én), írt le egy kommentbe. Úgyhogy ez csak szimpla kötekedés, mikor te beszólsz, hogy ugyan mekkora barom vagyok, és milyen sötét, hogy még azt sem tudom, hogy a 'gyóccer' az valójában gyógyszer. Azért mert nem írok helyesen, attól még érthetek egy bizonyos témához. És nagyon sokat vannak, akik betartanak mindenféle helyesírási szabály, de olyan ordenáré nagy baromságokat tudnak írni, hogy az már néha fáj. Kicsit békülj ki magaddal, és ne kezdj el kötekedni mindenkivel, az ilyen embereket nem sokat szeretik. Én legalább hozzászóltam a témához.

De akkor most, szintén a kedvedért, leírom a kommentem helyesen, csak Neked, hogy ma is jól tudj aludni:

Te figyelj...szerintem neked azért fáj a hasad, mert még új a gyógyszer. Amikor én kezdtem gyógyszert szedni, nekem is összevissza voltak ilyen mindjárt megjön érzéseim, de nem jött meg, csak normálisan a tabletta végén.

A hányinger az lehet gyógyszer mellékhatás.

A sok pisi pedig lehet felfáztál kicsit, mivel nagyon hideg van :D

Rosszul vagy a cigitől, azt meg már bebeszélted magadnak. szerintem nem vagy te terhes, a nagy része szerintem tabletta mellékhatás, ha még csak nemrég óta szeded.

2009. okt. 16. 16:30
 18/26 anonim ***** válasza:
Kedves, én nem az írtam, hogy nem értesz a témához, hanem azt, hogy nem helyesen írtál. Érzed a különbséget, ugye?
2009. okt. 16. 16:37
 19/26 anonim ***** válasza:
aztírtad nemszívesen fogadod el annak a tanácsát aki még írni sem tud...azaz ha nemtud írni biztos hülyeséget írt amúgyis:D neeeeeeeem?:D (bocs a szar helyesírásért)
2009. okt. 16. 16:49
 20/26 anonim ***** válasza:
Attól mert valaki helytelenül írja le a válaszát, attól az még lehet egy remek válasz. Maximum megjegyzik, hogy egy normális ember, ha már jó tanácsa van, mért nem tud helyesen írni.
2009. okt. 16. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!