Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi van velem? Terhes lennék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? Terhes lennék?

Figyelt kérdés

Oktober 10.én voltam együtt a barátommal.

Azóta hányingerem van, fáj a hasam, úgy mintha meg akarna jönni(áll.azért mert növekszik a méh ilyenkor), túlzott vizelési ingerem van. És mostanában rosszul vagyok a cigitől is...

Tudom, hogy korai hogy ilyen tüneteim vannak de félek...

Tesztet ugye még most elvileg nem tudok venni mert az aktus után 2héttel mutatja ki a terhességet...

Szerintetek igy a leirtak alapján van rá esély h terhes vagyok?

17.éves vagyok.

2009. okt. 16. 10:13
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudjuk. Bármit ír az asszonykórus.
2009. okt. 16. 10:16
 2/26 anonim ***** válasza:
Védekeztetek???
2009. okt. 16. 10:20
 3/26 A kérdező kommentje:
óvszerrel nem. de szedek gyógyszert igaz nem olyan rég óta és amikor együtt voltam barátommal akkor még nem nagyon védett áliitólag...
2009. okt. 16. 10:24
 4/26 anonim ***** válasza:
93%
A TERHESSÉGNEK ILYEN KORÁN NEM LEHETNEK TÜNETEI. MÉG BE SEM ÁGYAZÓDOTT! A BEÁGYAZÓDÁS 7-10 NAP.
2009. okt. 16. 10:26
 5/26 anonim ***** válasza:
37%
gratulálok hogy 17 évesen már nemi életet élsz és lehet terhes vagy!! Nagy jövőképe lesz a gyereknek ha terhes vagy!!!!!!!!!!
2009. okt. 16. 10:28
 6/26 anonim ***** válasza:
44%

mivan akkor ha 17 évesen nemi életet él, azt leszidhatod, aki már 12évesen éli, de aki 17 azt NEM! amúgymeg szedi agyógyszert, legaláb van felelősségtudata(tuk)

máramennyire, EL KELLETT VOLNA OLVASNI A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, H. MIKORTÓL HAT, DE ÁLLTALÁBAN 1 HÓNAP, ELSŐLEVÉL, SZAL ENNIYT A FELELLŐSÉGRŐL....

2009. okt. 16. 10:32
 7/26 anonim ***** válasza:
42%

Szia!

Vannak olyan terhességi tesztek, amik a 3 napos terhességet is kimutatják. Áruk kb 900 Ft körül van. Vegyél egyet, mert nem jó kétségek közt.

2009. okt. 16. 10:41
 8/26 anonim ***** válasza:
90%

Milyen gyógyszert szedsz? Az újabbaknak a tájékoztatójára rá van írva, hogy az első hét nap után védenek.

Amúgy sok mindent most nem tehetsz, hogy biztos legyél: várni kell. De mindenesetre próbálj megnyugodni. Igaza van az előttem szólónak, aki azt írja, hogy ilyen hamar nem lehet észlelni a tüneteket, valószínűleg az agyad játszik veled. Ha beképzeled a tüneteket, elő is jöhetnek. Próbálj meg egy kicsit megnyugodni. Ha nem megy, menj el az orvosodhoz, mondd el neki, hogy mi történt: ő tudja, hogy milyen gyógyszert írt fel, mikortól hat, hátha megnyugtat egy valóban szakértő véleménye.

2009. okt. 16. 10:43
 9/26 anonim ***** válasza:
65%

10:41 a 3 napos terhesség a beágyazodástòl 3 nap. Azt kb 10 nap plusz 3 nap vagyis durván 13 nap aktus utàn.

Egy patikus

2009. okt. 16. 10:59
 10/26 anonim ***** válasza:
90%
ha a gyóygszer még nem hatásos és gumi sem volt lehetsz terhes simán. azt hogy be sem ágyazódott az hülyeség hogy addig nem érzed sok nő éppen akkor lesz rosszúl mikor beágyazódik. a hétvégén vehetsz tesztet és bármit ír a reggeli első vizelettel csináld. az elejét enged ki a pisinek és a középső részéből fogj fel egy kicsit egy műanyag joghurtos vagy bármibe és ezt betartva csináld meg. ezeket azért írtam le neked mert sokan nem jól csinálják a tesztet ezt az én nőgyógyászom mondta nekem ez a legjobb módszer a pontos és biztos eredményre. sok sikert és írd meg hogy mil ett az eredményed.lenne egy kérdésem: hányadik napon szeretkeztetek és hány napos a ciklusod ha leírod megmondom az esélyeid.
2009. okt. 16. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!