Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nincs igazam? Nyugtassatok meg!
Szombaton együtt voltam a barátommal és belém élvezett és most parázok....
2hete szedek fogamzásgátlót de félek, hogy teherbe estem...:O
Reggel arra keltem fel hogy hányingerem van és egész nap fájt a hasam.
Volt már valaki ilyesmi helyzetben?
Mit csináljak most? :S
17/L.
ha az 5. napon vette be, akkor a második héten még nem védett! akkor meg kellett volna várni az egész hónapot. csak akkor védett a második hétben, ha a menstruáció első napján vette be az első szemet.
Mikor voltatok együtt? Onnan számított két hét múlva csinálj tesztet. Ha a szexhez elég nagy vagy, akkor igenis menjél el és vegyél egyet. Rápisilsz és megmutatja az eredményt. Van esélyed a teherbeesésre, mégis kétlem, hiszen bevettél már 14 szemet végül is...
De miért nem akkor vagy együtt a barátoddal, amikor az orvosod mondja, hogy már hat?! Jó játszani?
Én is alig várom már, most tartok a 8. napnál, de várok egy hónapot. Mert ne ezen múljon...nem?!
Először is: ha szombaton voltak együtt védekezés nélkül, azt még a teszt nem fogja kimutatni, csak leghamarabb 2 hét múlva: Másodszor:ha az 5. napon vette be a fog. gátlót, akkor már 7 nap után védett (ez hülyeség, hogy csak 1 hónap után védett).
Szóval nyugodj meg, védett voltál és még a terhességi tünetek sem jelentkeznek 2-3 nap után! Ne idegeskedj, mert késhet majd attól is a mensid!
Nem tudjuk, hogy mia helyzet. Nem tudunk megnyugtatni. Bármit is írt eddig az asszonykórus.
Tökfelelsleges számolgatni, a természet csodálatos!
Egyrészt, 1 hét után vagy védett nem egy hónap után... Rá is van írva. Másrészt a terhességi tesztre szintén rá van írva, hogy már másnap kimutatja a terhességet. Kb 800 Ft annyit azért rááldozhatsz és akkor nincs idegesség.
A hányingert meg szerintem a gyógyszer és a "most tuti terhes vagyok" flash okozza közösen:)
utolsó:
hogy mutatná ki a terhességi teszt másnap?! BEGYAZÓDÁS után 1-3 nappal mutatja ki. A beágyazódás meg 6-7 nap...Szóval legelőször 2 hét után érdemes tesztet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!