Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ugye nincs igazam? Nyugtassato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nincs igazam? Nyugtassatok meg!

Figyelt kérdés

Szombaton együtt voltam a barátommal és belém élvezett és most parázok....

2hete szedek fogamzásgátlót de félek, hogy teherbe estem...:O

Reggel arra keltem fel hogy hányingerem van és egész nap fájt a hasam.

Volt már valaki ilyesmi helyzetben?

Mit csináljak most? :S

17/L.

2009. okt. 11. 20:16
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
jah és úgy fáj a hasam mint mikor meg akar jönni. de még nem mostanában kéne neki....:S
2009. okt. 11. 21:09
 12/26 anonim ***** válasza:
59%
utolsó nap? azt ki javasolta hogy akkor vedd be? várnod kellett volna a következő menziig ha nem tudtad az első vagy 5. napon bevenni!! így simán terhes lehetsz két hét múlva csinálj tesztet.
2009. okt. 11. 21:48
 13/26 A kérdező kommentje:
akkor úgy mondom h az 5. napon vettem be...^o)
2009. okt. 11. 21:59
 14/26 anonim ***** válasza:
90%
Nyugi , semmi baj, 2 hét után már véd a tabi, de nézd meg mi van a betegtájékoztatóra írva, hoyg mikortól vagy védett. Ha 2 hét után igen, ne parázz.. meg ha hánysz ilynekor, akkor az idegességtől van. Én is jártam már így.
2009. okt. 12. 00:09
 15/26 anonim ***** válasza:

ha az 5. napon vette be, akkor a második héten még nem védett! akkor meg kellett volna várni az egész hónapot. csak akkor védett a második hétben, ha a menstruáció első napján vette be az első szemet.

Mikor voltatok együtt? Onnan számított két hét múlva csinálj tesztet. Ha a szexhez elég nagy vagy, akkor igenis menjél el és vegyél egyet. Rápisilsz és megmutatja az eredményt. Van esélyed a teherbeesésre, mégis kétlem, hiszen bevettél már 14 szemet végül is...

De miért nem akkor vagy együtt a barátoddal, amikor az orvosod mondja, hogy már hat?! Jó játszani?

Én is alig várom már, most tartok a 8. napnál, de várok egy hónapot. Mert ne ezen múljon...nem?!

2009. okt. 12. 01:08
 16/26 anonim ***** válasza:

Először is: ha szombaton voltak együtt védekezés nélkül, azt még a teszt nem fogja kimutatni, csak leghamarabb 2 hét múlva: Másodszor:ha az 5. napon vette be a fog. gátlót, akkor már 7 nap után védett (ez hülyeség, hogy csak 1 hónap után védett).

Szóval nyugodj meg, védett voltál és még a terhességi tünetek sem jelentkeznek 2-3 nap után! Ne idegeskedj, mert késhet majd attól is a mensid!

2009. okt. 12. 17:24
 17/26 anonim válasza:
Sztem a fogamzásgátló mellékhatását érzed, ennyi idő nem is észlelhetnéd a terhesség jeleit.. no para :)
2009. okt. 12. 17:38
 18/26 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk, hogy mia helyzet. Nem tudunk megnyugtatni. Bármit is írt eddig az asszonykórus.

Tökfelelsleges számolgatni, a természet csodálatos!

2009. okt. 16. 12:08
 19/26 anonim ***** válasza:

Egyrészt, 1 hét után vagy védett nem egy hónap után... Rá is van írva. Másrészt a terhességi tesztre szintén rá van írva, hogy már másnap kimutatja a terhességet. Kb 800 Ft annyit azért rááldozhatsz és akkor nincs idegesség.

A hányingert meg szerintem a gyógyszer és a "most tuti terhes vagyok" flash okozza közösen:)

2009. okt. 16. 12:42
 20/26 anonim ***** válasza:

utolsó:

hogy mutatná ki a terhességi teszt másnap?! BEGYAZÓDÁS után 1-3 nappal mutatja ki. A beágyazódás meg 6-7 nap...Szóval legelőször 2 hét után érdemes tesztet csinálni.

2009. okt. 16. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!