Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nyugtassatok meg, ugye nem lehet gond?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, de kb másfél hónapja épp antibiotikumot szedtem, ráadásul meg is volt, ezért a barátom nem ment el belém. utána rendben megjött és tesztet is csináltam, viszont egy hete picit megnőtt hasam,pedig világ életemben 52 kiló voltam. most sem vagyok több, csak furcsa. vajon csak most jön ki a tabletta hatása, és kicsit meghízom, vagy minden ellenére mégis terhes lehetek?2010. febr. 7. 19:26
1/8 anonim válasza:
Ennyi idő alatt nem nőne meg a hasad...
2/8 anonim válasza:
nyugi 0% hogy terhes vagy :) és nem, nem nőhet meg a hasad ennyi idő alatt.
3/8 anonim válasza:
egyetértek a többiekkel, nem kell aggódnod.:)
4/8 anonim válasza:
Ha megnőtt a hasad,akkor annak más oka van.
Az antibiotikum következtében lehet,hogy elszaporodtak a gombák a szervezetedben,na attól pl.lehetsz felpuffadva.
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:)akkor mostmár megnyugszom,így másfél hónap után.:D nem mintha hatalmas gáz lett volna ha mégis
2010. febr. 7. 19:45
6/8 A kérdező kommentje:
valószínű hogy az antibiotikumtól van, mióta lassan két hónapja szedem, egy-egy hét kihagyással:O
2010. febr. 7. 19:56
7/8 anonim válasza:
Használati utasyításban benne van hogy az antibiotikum csökkenti a fogigátló hatását, és kiegészítő védekezés kell még utána is 7 napig.
mellesleg meg arra való a terhesteszt, hogy megtudd: terhes vagy-e.
A has csak a terhesség 4. hónapjában kezd el észrevehetően nőni.
8/8 anonim válasza:
hát, véleményem szerint sem lehetel terhes, 1,5 hónapos terhesség még nem látszik meg (pl kereszt anyum amikor 3 hónapos terhes volt akkor is csak úgy nézett ki mint aki jól lakott:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!