Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes terhes vagyok. Már jó...

8 hetes terhes vagyok. Már jó pár napja nem érzem a "mindjárt megjön" érzést. Nyugtassatok meg, hogy nincs gond?

Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 07:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs gond, ne aggódj! :D

A méhet tartó szalagok, izmok nyúlnak, ez okozza a menziszerű görcsöket. Ha nincs éles fájdalom, vérzés, nem kell aggódni, ez természetes!

Boldog babavárást!

2009. júl. 29. 07:56
 2/9 anonim válasza:
Ha már 8 hetes vagy akkor bíztos voltál már dokinál, nem kaptál valami ízomlazítot és esetleg ezért nem is érzed? Magne B6? De lehet már nem is kéne érezned :) Nyugi bíztos nincs semmi gond! :)
2009. júl. 29. 07:57
 3/9 A kérdező kommentje:
6 hetesen voltam dokinál, akkor minden rendben volt. nem kaptam izomlazítót. Csak a terhesvitamint szedem. Vérzésem, görcsöm nincs.
2009. júl. 29. 07:59
 4/9 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Szedjél a terhesvitamin mellé naponta 1 szem folsavat, Czeizel doktor bácsi tanácsa! Meg magnéziumot is vegyél mihamarabb, erre szükség lesz a terhesség során. Már most is szedhetsz belőle! A mindjárt megjön érzés akkor mi nálad? Azt hittem arra gondolsz mikor feszül a méh kisebb, enyhe menzis görcsökkel.

2009. júl. 29. 08:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek az első válaszolóval.Nekem is így volt az elején...20.hétig.Nagyon féltem,aztán egyszer csak elmúlt,és a 30. hét körül megint visszajött.Nyúlnak a szalagok.Semmi gond nyugi!

39h

2009. júl. 29. 09:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én eddig se éreztem semmit és a 6. és 9. heti uh-on is rendben volt a baba. Fejlődik normálisan a méh is picit tágult, de a rosszulléteken kívül nem érzek semmit. Se szúrást, se feszülést, se menziszerű érzés. Szerintem ez egyedi dolog és nem "kötelező" hogy folyamatosan érezd.
2009. júl. 29. 10:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is 8 hetes vagyok hol érzem hol nem ezt a majd megjön érzést.Szedek vitaminokat mint Gravida,magnézium,folsav,de ezektől nem múlik el,csak megelőzi a gondokat.
2009. júl. 29. 12:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem feltétlenül kell érezned valamit. Nekem az elejétől fogva még egy hasfájásom, rosszullétem nem volt, csak a mellfeszülés a 13. hétig, azóta semmi.

Nyugodj meg! Mikor mész uh-ra?

31hetes pocis

2009. júl. 29. 21:28
 9/9 anonim ***** válasza:

1. vagyok ismét

Most vettem észre, hogy én félreolvastam a kérdést... :D Neked nem az a baj, hogy érzed, hanem hogy NEM érzed a mindjárt megjönt... :) Bocsika!

Amúgy ez is normális, nem kell továbbra sem megijedni! Valószínű fogod még érezni, szerintem a többség érzi. Nekem rosszullétem, hányingerem, kívánósságom, stb. nem volt soha, de enyhe görcseim időről-időre jöttek-mentek.

Még egyszer bocs a figyelmetlenségemért!

2009. júl. 29. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!