Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes vagyok vagy más bajom van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok vagy más bajom van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párommal már féléve élünk szexuális életet, óvszerrel védekezünk, mindig alaposan ellenörizzük a végén nem e lett baj meg elégé óvatosak is vagyunk.

Legutóljára szeptemberbe jött meg a menstuációm és rá kéthéttel késöbb közti vérzésem (vagy inkább barnás folyásom)volt, de mikor ez jött olyan görcseim voltak mint menstruációkor.Ez a folyás 3-4 napig tartott csak.

Most lenne esedékes vagyis már késik párnapja a havim, de semmi előjel nincs ami arra utalna hogy megfog jönni.

Csináltam egy tesztet de az negatív lett, elégé meg vagyok ilyedve hogy valami gondtörténhetet úgy hogy nem vettük észre, dehát nem emlékszünk egy olyan esetre se ahol történhetett valami baj.

Lehet hogy a köztes vérzés zavart be (ilyen még nem fordult elő) vagy lehet hogy terhess vagyok?

2009. okt. 11. 14:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nem hinnem h terhes vagy inkabb csak ahogy mondtad bezavart ...de ha nagyon felsz akkor 2 hettel azutan is csinalj tesztett miutan az elsot csinaltad
2009. okt. 11. 14:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Felfázás vagy valami fertőzés is lehet az oka.
2009. okt. 11. 20:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy segitetek!
2009. okt. 11. 20:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért,de tényleg igaz,hogy nagyon könnyen okozhatja megfázás ezeket a "nem várt" vérzéseket,főleg ilyen változékony időkben.
2009. okt. 13. 20:59
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem minden szeptemberbe így van...a suli annyira bezavar hogy pont így vagyok mint te.
2009. okt. 13. 21:13
 6/8 A kérdező kommentje:

Terhes szerintem nem lehetek 2 teszt is negativat mutatott szóval biztosra veszem.

Talán tényleg ez okozhata nagyon szépen köszönöm a válaszaimat.

2009. okt. 14. 21:44
 7/8 A kérdező kommentje:
válaszaitokat* bocsánat!:)
2009. okt. 14. 21:48
 8/8 anonim válasza:
Spontán vetélés is lehetett. A nők több, mint 90% élete során többször is teherbe esik, de még mielőtt kiderülhetne a terhesség, el is vetél. Van, akinél ez tünetmentes és vannak, akiknél olyan görcsökkel jár, mintha menstruálna és pár napig vérzése is van. Ilyenkor a menstruáció megszakad a rendes ritmusában, és csak a vérzés utáni következő 28 nap után jön meg újra.
2009. okt. 15. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!