Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes lehetek vagy mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehetek vagy mi a bajom? Bővebben lenn!

Figyelt kérdés

Terhes lehetek vagy mi a bajom? Bővebben lenn!

Most őszintén leírom, hogy mi a helyzet kérlek titeket, hogy ne nézzetek le miatta én is szégyellem!

Szóval augusztus 14-én elmúlt a menstruációm, és aznap este elmentem bulizni. Kicsit többet ittam a kelleténél és szinte egy vadidegen fiú megújjazott akit akkor láttam először és utoljára. Azóta nem jött meg a mensim. A ciklusom 35 napos szokott lenni. De mindennap szinte szúr a hasam és rengeteg folyásom van ilyen sűrű fehér de nem büdös! Az augusztusi menstruációm is már késve érkezett ( 2hetet késett). De abban a hónapban rengeteget idegeskedtem lehet azért! Most is nagyon levagyok terhelve suli meg minden de nem tudom!:S

Jah és ne olyan választ már lécci hogy ujjazástól nem lehetsz terhes meg hogy lehetsz ilyen felelőtlen stb! Ezzekkel én is tisztában vagyok sajnos!

2010. szept. 24. 21:50
1 2
 1/12 Holdtündér ***** válasza:
100%

Ujjazástól tényleg nem lehetsz terhes.

A pasinak gondolom mindenféle szutyok volt a kezén aztán azt szépen belecuccolta a nunidba. Menj el szépen nőgyógyászhoz, mert szerintem valami bajod van.

2010. szept. 24. 21:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Pedig való igaz, ujjazástól nem eshettél teherbe, így megnyugodhatsz, terhes nem vagy, de az illető srác feltételezem nem mosott előtte kezet így akármilyen szarral megfertőzhetett, a bő fehér folyás erre utal. Szokott egyébként ilyen lenni? Van olyan nő, akinek közvetlenül menstruáció előtt van ennyi fehér folyása, és van akinek peteéréskor. Szerintem nálad a gond a menstruációval vagy hormonális vagy lelki eredetű vagy még fiatal vagy és nem állt be rendesen. A helyedben elmennék nőgyógyászhoz, azért már épp ideje lenne megjönnie, meg írod ezt a két hetes késést. Nem kellene ennyit stresszelned. A nőgyógyász nem fog ártani,legalább megnyugtat, hogy nincs semmi betegséged. Nyugodj meg, terhes biztosan nem vagy! Az ujjazáson kívül semmi egyéb nem történt?

Azért kérdezem, mert azt írod tudod, hogy így nem lehet teherbe esni, viszont mégis erre gyanakszol.

2010. szept. 24. 21:55
 3/12 anonim válasza:
Összeszedtél valami kellemetlen nemibajt, de abból könnyen kikezelnek. DE CSAK AKKOR, HA ELMÉSZ A DOKIHOZ, HOGY MEGÁLLAPÍTSA, HOGY MI A BAJOD. Ezek a dolgok nem lesznek jobbak máról holnapra, hanem általában súlyosbodnak. Nem akarlak megijeszteni, nem hiszem, hogy bármi komoly bajod lenne, de semmi esetre se várj soká a dologgal. Minél előbb lépsz annál hamarabb és könnyebben leszel túl rajta. Amúgy ha nem folytattál aktust tuti, hogy nem vagy terhes. Az legutóbb Máriával esett meg.
2010. szept. 24. 21:56
 4/12 anonim válasza:

Egyébként a stressz is összezavarhatja a ciklusodat, lehet hogy amiatt van!

De azért egy doki tényleg nem árt

2010. szept. 24. 21:59
 5/12 A kérdező kommentje:
Biztosan nem volt semmi! Arra gondoltam h mivan akkor ha előtte maszturbált vagy valami és a kezén maradt némi anyag:S
2010. szept. 24. 22:02
 6/12 anonim válasza:
Jó kis buli lehetett, ha ezt is feltételezned kell. Amúgy akkor sem valószínű ha csinálta előtte, nem élnek soká a levegőn.
2010. szept. 24. 22:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem, a levegőn elpusztulnak a spermiumok, a fertőzés sokkal valószínűbb.
2010. szept. 24. 22:14
 8/12 anonim ***** válasza:

"14-én elmúlt a menstruációm, és aznap este elmentem bulizni; Arra gondoltam h mivan akkor ha előtte maszturbált vagy valami és a kezén maradt némi anyag"

Nos, az esetek igen-igen-igen nagy százalékában a teherbeeséshez feltétlenül szükséges peteérés a menstruáció végét követő 2. hét végén van, vagyis miután elmúlt, a 14-15. nap. Olyanról még nem nagyon hallottam, hogy a rákövetkező nap.

Sűrű fehér folyás? Orvos a megoldás. Hasi görcsöt okozhat fertőzés is, de nekem pl. 3 nappal előtte, hogy megjön, vannak enyhe hasi görcseim. Talán nálad ez is okozhatja.

2010. szept. 24. 22:19
 9/12 Vérgibbon ***** válasza:
100%
Nos ha valóban nem volt semmi akkor szavak nem írják le, hogy mekkora hülye vagy.
2010. szept. 24. 23:04
 10/12 A kérdező kommentje:
köszi!
2010. szept. 24. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!