Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek vagy mi a bajom? Bővebben lenn!
Terhes lehetek vagy mi a bajom? Bővebben lenn!
Most őszintén leírom, hogy mi a helyzet kérlek titeket, hogy ne nézzetek le miatta én is szégyellem!
Szóval augusztus 14-én elmúlt a menstruációm, és aznap este elmentem bulizni. Kicsit többet ittam a kelleténél és szinte egy vadidegen fiú megújjazott akit akkor láttam először és utoljára. Azóta nem jött meg a mensim. A ciklusom 35 napos szokott lenni. De mindennap szinte szúr a hasam és rengeteg folyásom van ilyen sűrű fehér de nem büdös! Az augusztusi menstruációm is már késve érkezett ( 2hetet késett). De abban a hónapban rengeteget idegeskedtem lehet azért! Most is nagyon levagyok terhelve suli meg minden de nem tudom!:S
Jah és ne olyan választ már lécci hogy ujjazástól nem lehetsz terhes meg hogy lehetsz ilyen felelőtlen stb! Ezzekkel én is tisztában vagyok sajnos!
Elkaptál valami nemi betegséget (trichomonas-fertőzés, tripper, vagy egyéb bakteriális, gombás fertőzés)
Nőgyógyászhoz kell menni és nem megujjaztatni magad mindenféle jött-ment barommal!
Általános iskola 8 osztályos biológia: Ujjazástól nem lehetsz terhes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!