Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valami bajom/ kaphatok el valamit/ lehetek terhes?
Figyelt kérdés
elég régóta nincs barátom, szóval lefeküdtem (részegen) egy ismerősömmel... fogamzásgátló gyógyszert szedek, de aznap este nem vettem be, viszont a dolog után reggel hazasiettem és bevettem. nem használtunk óvszert sem...tudom hülyeség, de ez van.. ja és ami a legfontosabb: nem ment el. mivel részegek voltunk eléggé...lehet h gáz, de már megtörtént, kérlek valaki válaszoljon. köszi 21/L2011. okt. 14. 21:51
1/5 napietus válasza:
pótoltad a gyógyszert, szóval kevés az esély, hogy terhes lennél. de betegséget simán elkaphattál, bármilyen nemi úton terjedőt. kérj időpontot kivizsgálás céljából a bőr- és nemibeteg gondozóba.
2/5 anonim válasza:
Jaaaaajjjj!
Úgy szeded a gyógyszert, hogy nem ismered a működését, hiszen akkor tudhatnád, hogy ha rendszeresen szeded de egyetlen alkalommal este helyett másnap reggel veszed be, abból még nem lesz terhesség.
És ha már felnőtt vagy, aki nemi életet él, azt is tudnod kéne, hogy ha óvszer nélkül fekszel le valakivel, akkor elkaphatsz valamit... akár csak egy szimpla kis gomba amit hamar ki lehet kezelni, de akár súlyosabb is...
3/5 A kérdező kommentje:
oké, köszi, igazatok van, és igen felnőtt vagyok, szóval lehetne ennyi eszem... és kb én is így gondoltam, amiket válaszoltatok, csak visszaigazolást szerettem volna. szóval köszi :)
2011. okt. 14. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!