Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől mi bajom lehet? Lehetek terhes?
1. Mindig az első hét a legkritikusabb. Így, ha valóban onnan hagytál ki egy szemet, akkor bármi megtörténhet. Fennállhat a terhesség veszélye, ugyanis nem történt kiegészítő védekezés és a tablettát nem 12 órán belül pótoltad, ráadásul aktusod is volt a "kritikus" időszakban.
2. Mi ez az Ella One? Még csak én nem hallottam róla? Ez valami 72 órás tabletta továbbfejlesztett változata? Mert, ha igen, akkor jó nagy baromságot csináltál... Ugyanis, aki fogamzásgátlót szed, annak TILOS hasonló készítményeket bevenni...
Hát sürgősségit nem vettem volna be rá, mivel TILOS! Innentől kezdve nem tudom, hogy az mennyi időre üti ki a tabletta használatát, de a helyedben a következő 1 hétben legalább védekeznék más módon is. Ha mást nem akkor megszakítással.
Ami pedig a kihagyott bogyót illeti. 3 éve szeded, az nem illan el csak úgy a szervezetből. Ha abbahagynád, akkor nem lennél már másnap terhes, ha babát szeretnétek. Szerintem nem lehet belőle baj. Arról nem is beszélve, hogy az én gyógyszerem(dienelle) olyan, hogy ha a 2. héten hagyom ki, akkor nem is kell a 12 órát órát tartanom, hanem akkor veszem be, amikor észreveszem. Ha ez harmadnap van, akkor harmadnap. Az első és harmadik héten kellene 12 órán belül maradnom.
Tehát nem hiszem, hogy terhes lennél.
akkor az összes gyógyszert szedő nő terhes marad,aki mondjuk kihagyott x szemet,vagy kihányta,stb,és úgy élt nemi életet?
Hát ha már arról van szó, hogy valaki teherbe esett, azt nyilván nem mulasztja el a fog.gátló további szedése, tehát igen, terhes marad...
De ezt nem tudom, miből olvastad ki, hogy a kihagyás egyenlő a teherbe eséssel... Nyilván nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!