Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Talán terhes lehetek így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rencsyke20 kérdése:

Talán terhes lehetek így?

Figyelt kérdés
Annyira tanácstalan vagyok kérlek segítsetek!!2 és fél hónappal ezelőtt voltam a dokinál és írattam fel fogamzásgátlót amit 2 és fél hónapig szedtem,azért szedtem eddig mert magas volt a hormontartalma!14-én váratlanul menstruáltam 20-ig!Az utolsó szemet május 10-én vettem be!Azóta nem szedek gyógyszert! Május 23-án szeretkeztem a párommal és hát belém élvezett esetleg teherbe eshetek???Vagy a gyógyszer hatása bennem lehet még??Előre is köszönöm a segítséget!!!
2013. máj. 26. 14:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül kell folyamatosan szedni. Már nincs benned a hatása. Szóval gondolkozz a baba nevén.
2013. máj. 26. 14:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Dehogy véd! Komolyan mikor te szedsz egy gyógyszert, nem olvasol betegtájékoztatót??? Értelmezni luxus? Anyám...
2013. máj. 26. 14:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Te teljesen hülye vagy? A fogamzásgátló nem cukorka, hogy akkor szede, amikor akarod. Gyógyszer, amit folyamatosan szedni kell. Nagyon okos vagy, gratulálok. Valószínű már semmi hatása nincs, szóval pont annyira rá az esélyed, mint bárki másnak ha nem védekezik és belé élveznek.
2013. máj. 26. 14:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha még miközben szeded és véletlenül egy tablettát kihagysz, már akkor is teherbe eshetsz. Na, akkor szerinted "benned van még a hatása" vagy sem? :-/
2013. máj. 26. 14:13
 5/9 anonim ***** válasza:

"14-én váratlanul menstruáltam 20-ig!Az utolsó szemet május 10-én vettem be!"

Ezen a menstruáción elárulnád, hogy mi volt váratlan???

2013. máj. 26. 14:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Az a jó, hogy legalább a kérdéssel is 3 napot vártál, úgyhogy már 72 órás tabit se tudsz bevenni.

Komolyan, miért kellett ez? Természetesen igen, terhes lehetsz.

2013. máj. 26. 14:56
 7/9 A kérdező kommentje:
AMÚGY KÖSZÖNÖM MINDENKINEK EZT A ROHADT SOK KRITIKÁT!!!!! SAJNÁLOM HA ENNYIRE NEM MEGÉRTŐ SENKI!!!!!!!!!!! SOK BAROM..... NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉRTEM NEM ILYEN SOK HÜLYSÉGET!!!!!
2013. máj. 26. 18:58
 8/9 anonim ***** válasza:

a 14.-ei menszesz egyáltalán nem váratlan, hanem pontosan jött meg.

És igen, szerintem is lehetsz terhes, mivel már jó ideje nem szeded.

2013. máj. 26. 20:33
 9/9 anonim ***** válasza:
ha 10-én vetted be az utolsó szemet és 14-én megjött, abban mi a váratlan?
2013. máj. 26. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!