Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek a tablettás "fogamzásgátlással" kapcsolatban? Légyszíves írjatok hogy hány évesek vagytok!
Figyelt kérdés
Én: Szerintem hülyeség, ugyanis (anyukám mondta, aki gyógyszerész) , hogy attól nagy eséllyel meddőség alakulhat ki! És ezt én is észre vettem! Ugyanis az egyik ofőm is szedett olyat, és most nem lehet gyereke!
14/f
2013. máj. 22. 18:55
1/8 Pain for Pleasure válasza:
Meddőség, rák, trombózis stb. Függ a gyógyszer összetételeitől, hormontartalmától az, hogy mennyire káros.
Ez nem azt jelenti, hogy mindenki meddő lesz, aki fog.gátlót szed. Annál károsabb, minél több ideig szedi valaki.
2/8 A kérdező kommentje:
Ja , igen, ezt elfelejtettem írni :D
2013. máj. 22. 19:51
3/8 anonim válasza:
az is számít hogy milyen gyógyszert írnak fel,tényleg van olyan aminek durva mellékhatásai és következményei lehetnek
4/8 anonim válasza:
Ráadásul elmehet a libidód tőle (akkor meg minek), elkezdhet hullani a hajad, amitől meg szintén nem lesz kedved szexelni.
5/8 anonim válasza:
Anyukád jól tudja,meddőség,trombózis,rák,tönkre mehet a máj,elhízás,hormonproblémák,libidócsökkenés,érzékeny nemiszerv.Hiába mondják,hogy kevés a hormontartalma,ha annyira kevés lenni,mindenki teherbe esne mellette. Általában azok akadnak ki azon,hogy mennyire káros akik még szedik nem volt még mellékhatása,ugyanis a legtöbb probléma azután jelentkezik,hogy abbahagyták,ugye egy mesterséges ciklust állít fel,ahol nincs peteérés se menstruáció,csak megvonásos vérzés,valakinek sosem áll vissza. Sajnos sok fejlődésben lévő 14-18 éves tini is tömi magát,és sok orvos inkább felírja,mert jó pénz.
6/8 anonim válasza:
Igazából én "idegbeteg" lettem tőle párom állítása szerint. Ez kicsit durva kifejezés, de a lényeget lefedi. Ráadásul az anno fenékig érő vörös hajam, most már barna színnel lóg a lapockámig:D
7/8 A kérdező kommentje:
5#-ös, nekem is ezeket szokta mondogatni az anyukám, meg azt is hogy ha majd arra kerül a sor hogy rendszeres nemi életet éljek egy lánnyal akkor én húzzak gumit , és ne ő szedjen tablettát.
2013. máj. 24. 15:47
8/8 anonim válasza:
Akkor anyukád nagyon helyesen nevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!