Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennnyi esély lehet a teherbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennnyi esély lehet a teherbe esésre?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel szombaton lefeküdtünk gumi nélkül ( kérem most az olyan hsz-ekre nem vagyok kiváncsi h tessék nem védekeztetek stb stb ) jó volt az aktus. Éreztem h lassitanom kell ne h elmenjek, ezt meg is tettem. Viszont mikor folytattam az aktust akkor nagyon érzékeny volt a péniszem.. ugy h közbe orgazmusom pedig nem volt. Ezután orális szex volt kb 30 percbe telt mire elmentem és jött cucc de nem olyan sok ez volt éjjel 2-kor ,előtte este 9-kor gumival is prütyköltünk ekkor elég sok cucc jött. Most a kérdés az az , hogy ha pl elmentem volna benne és utána orális szexkor mégegyszer akkor nem jött volna már cucc nem ? Vagy ez milyen hamar termelődik ujra? Mert alapból se sok jött orális szex közbe de ez normális nem mert 9 és 2között csak 5óra van.. ? Bnőm utsó hétbe volt ciklusnal elvileg vasnap kellenne megjönnie. Van okom h féljek?
2009. szept. 30. 22:48
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
87%
Most te hiába magyarázod itt, hogy a peteérés nem akkorra esik, a kérdésre nem ez volt a válasz és ha hiszed ha nem az élet 99%-ban azt igazolja, hogy márpedig akkor van. Láttam van itt szülésznő, ő is nyilván sokszor találkozott azon esetekkel amikor "nem történt csak megszakítás, mégis terhes lett" Persze a végén mindig elmondják mi is történt...legalábbis nekem elmondták, szinte kivétel nélkül, de ebbe inkább nem mennék bele. A kérdésre a válasz pedig teljesen jogos volt, minimális esély van a teherbeesésre. És annak a válaszadónak volt igaza, aki azt mondta, hogy nagy valószínűséggel nem terhes a lány. Megjegyzem megszakításos védekezésnél ha ténylegesen még véletlenül sem élvezett el a férfi és nem peteérés ( a ciklus felénél értendő) környékén voltak a nőgyógyászok nem ajánlják az esemény utáni tablettát...Nyilván nem véletlen.
2009. okt. 2. 20:30
 42/58 anonim ***** válasza:
79%

Hát igen, eléggé megoszló véleményeket látok. Nem akarok rátenni még egy lapáttal, csak az érdekel, hogy a lányt érdekli ez egyáltalán? Már csak azért, mert te írtad ki a kérdést. Szerintem ha igazán érdekelné a partnered, már rég nőgyógyászhoz ment volna mihamarabb, hogy neki mi erről a véleménye és ha szükséges, még be tudta volna venni a 72 órás tabit, vagy a nőgyógyász tanácsolt volna neki valamit és meg tudta volna mondani, hogy szerinte mennyi az esélye a terhességnek...

Persze, esély mindig van rá és minden ilyen esetben van ok a félelemre, de szerintem ilyen helyzetben az a legfontosabb, hogy egyrészt mindent el kell követni a teherbe esés ellen, másrészt, ha ez valamiért elmarad/zavart szenved, a lehető leghamarabb szakember, vagyis nőgyógyász tanácsát kell kérni, ha el akarjátok kerülni az abortuszt és a felesleges tépelődést, idegeskedést. Harmadrészt pedig tanulni kell belőle és törekedni arra, hogy legközelebb ne legyen ilyen. De ez csak a magánvéleményem, persze nem akarok senkit kioktatni, vagy beleszólni, hogy és mint csinálja...

Ami biztos, ha nem jön meg neki, vagy késik, 2 héttel a szóban forgó aktus után csináljon tesztet. Hamarabb nincs értelme. Sőt, én még akkor is csinálnék, ha megjött... És mivel gondolom ő is idegeskedik, számítsatok rá, hogy emiatt is késhet a mensese.

22/L

2009. okt. 4. 14:26
 43/58 A kérdező kommentje:
megjött neki , vészmadaraknak üzenem :)
2009. okt. 4. 22:13
 44/58 anonim ***** válasza:
44%

Naa:D jóólvan:D Isteneem.. végigolvastam az összes választ. Hihetetlen.. Itt még kérdezni se lehet. Nekem ha ilyen kérdésem lenne, előbb kérdezném meg a "tanító nénitől" mint itt. (Ezzel most nem a kérdezőt akarom bántani)

Kedves válaszolók!

Az oké, hogy van véleményetek. De lehet normálisan is elmondani. Nem kell azon élvezkedni, hogy más ezen idegeskedik! Oké, hibáztak. (Egyébként szerintem tanultak belőle) Ezzel viszont nektek nem ártanak, nem értem, hogy miért húzzátok ennyire fel magatokat.

Persze hozzá kell tennem, hogy tisztelet a kivételnek, aki tényleg normálisan el tudja mondani a véleményét.

2009. okt. 5. 09:50
 45/58 anonim ***** válasza:
28%

egy dolgot nem értek: ezek a lányok nem tudják hogy mikor van peteérésük?? Hogyhogy? Azt nem lehet nem észrevenni. Nekem pl.mindig a ciklus 10.napja körül van,van hogy kicsit előbb,van hogy később.Mindig felismerem a tojásfehérje állagú,húzható nyákos váladékról,illetve azokban a napokban 2-3 napig tiszta nedves a bugyim.És nem vagyok felizgulva. Szóval ha a nők ezt kicsit is figyelnék,nem lenne ennyi para. Ha már lement a peteérés,utána már nagyon kicsi az esélye a terhességnek.Ráadásul ha nem ment el,akkor pláne.

Inkább menzesz utáni napokban kell figyelni,legalábbis nekem,mert nem tudom napra pontosan,mikor lesz,de tudom hogy hamarosan jön. De mondom ha már lement,akkor nincs para.Persze védekezzetek akkor is,én azt ajánlom h a megszakitás mellé kúpozzatok,az igy tökéletes.

2009. okt. 5. 14:34
 46/58 anonim ***** válasza:
10%

Én mondtam! Igyhát nem bújok el a véleményemmel el sehova kedves szülésznő!

Azért az nem semmi , hogy egyesek milyen arrogáns b.nkókká váltak váltig állítva, hogy most megszívta a kérdező, meghogy milyen felelőtlen!

Tehát mégegyszer mindenki kedvéért: nem terhes.

2009. okt. 5. 17:13
 47/58 anonim ***** válasza:
28%
Csatlakozom az előttem szólóhoz, nem terhes. Én megmondtam.
2009. okt. 5. 18:25
 48/58 anonim ***** válasza:
67%
Szia! Szerintem se terhes, de azért 2 hét múlva biztos ami biztos alapon csinálnék egy tesztet a helyében, mert a menses nem mindig marad el terhességnél, legalábbis az első hónapokban. Ezért hívják ún. valószínűségi jelnek, nem pedig biztos terhességi jelnek a menses hiányát.
2009. okt. 5. 18:39
 49/58 anonim ***** válasza:
64%
Gyerekek! Ki pontoz le minket és miért? Fáj az igazság?
2009. okt. 5. 21:04
 50/58 anonim ***** válasza:
77%
Hagyd rá, nem értenek az egészségügyhöz és fáj nekik. Jobban esne az, ha terhes lenne, abortuszra menne, utána kígyót békát kiabálhatnának rá. Ilyenek az emberek, de mint látod, akármennyire erőlködnek, úgysincs igazuk. Felőlem lepontozhatnak, akkoris nekünk lett igazunk :):) Ha nekik így könnyebb elfogadni:):)
2009. okt. 5. 21:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!