Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennnyi esély lehet a teherbe esésre?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel szombaton lefeküdtünk gumi nélkül ( kérem most az olyan hsz-ekre nem vagyok kiváncsi h tessék nem védekeztetek stb stb ) jó volt az aktus. Éreztem h lassitanom kell ne h elmenjek, ezt meg is tettem. Viszont mikor folytattam az aktust akkor nagyon érzékeny volt a péniszem.. ugy h közbe orgazmusom pedig nem volt. Ezután orális szex volt kb 30 percbe telt mire elmentem és jött cucc de nem olyan sok ez volt éjjel 2-kor ,előtte este 9-kor gumival is prütyköltünk ekkor elég sok cucc jött. Most a kérdés az az , hogy ha pl elmentem volna benne és utána orális szexkor mégegyszer akkor nem jött volna már cucc nem ? Vagy ez milyen hamar termelődik ujra? Mert alapból se sok jött orális szex közbe de ez normális nem mert 9 és 2között csak 5óra van.. ? Bnőm utsó hétbe volt ciklusnal elvileg vasnap kellenne megjönnie. Van okom h féljek?2009. szept. 30. 22:48
21/58 anonim válasza:
Na akkor tompítottál azzal , hogy mindkettőre láttál példát. Köszönöm . Nekem ennyi elég.
22/58 anonim válasza:
a lényeg h a kérdező értse meg h felelőtlenek voltak, és h vallalniuk kell a következményeket. nem?
23/58 anonim válasza:
A kérdező valószínű és eleve azért tette föl a kérdést mert érzi a felelőtlenség elhomályosító érzését.
24/58 anonim válasza:
hat igen. erre probaltam meg ravilagitani, erre lepontoztak. hat akkor hajra.
25/58 anonim válasza:
Én most fölpontoztalak.
A lényeg: ha esetleg nem jön meg vasárnap a barátnőd menstruációja , csináljatok gyorstesztet és kiderül minden.
26/58 anonim válasza:
De akkor az eredményről számoljál be kérve -kérlek.
Addig megtanulok helyesen írni a szülésznő kedvéért.
27/58 anonim válasza:
sajnos a teherbeesés az nemegy olyan dolog, amit ilyen trükkökkel ki lehet küszöbölni, hogy akkor előtte elélvezek, ésakkormajd nemjön sperma 5 óra múlva, és akkor terhes sem lesz a csajom. ez nemígy működik- a teherbeesést csak védekezéssel lehet kiküszöbölni, védekezés alatt pedig óvszert, tablettát, spirált, ilyeneket értem, és nem a megszakítósdit pl. Ha ezek nincsenek meg akkor akármitis csinálsz (hacsak nemvagy impotens) a terhességnek LESZ esélye
28/58 anonim válasza:
LOL
ha nem védekeztek, akkor VAN rá esély.Az hogy volt rá példa aki nem esett teherbe védekezés nélkül, az nem azt jelenti hogy te is így jársz.
Pl én hallottam már olyanról hogy egy embert fejbelőttek, de túlélte.Most akkor a Te logikád szerint akit fejbelőnek az nem hal meg.Érted már?
29/58 A kérdező kommentje:
én tisztába vagyok azzal , hogy lehet teherbe esni , a fő probléma itt az h konkrét orgazmusom nem volt és még is érzékeny lett lassitás után nekem.. és ezért kérdeztem , hogy most mi tévő legyek. tudom h felelőtlenek voltunk ez van. ha netán ebből most gond lesz természetesen abortusz minden költségét fizetem stb stb..
2009. okt. 1. 07:27
30/58 anonim válasza:
és érdemes lenne eljutni az abortuszig? haljon meg egy ártatlan kicsi, azért mert ti számolgatjátok h mikor termelődik sperma, meg mikor nem???? minden merevedésnél van ott sperma, ami előbb-utobb tavozni fog. hulye logika. azt csinaljatok h elmegy a lany nőgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!