Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennnyi esély lehet a teherbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennnyi esély lehet a teherbe esésre?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel szombaton lefeküdtünk gumi nélkül ( kérem most az olyan hsz-ekre nem vagyok kiváncsi h tessék nem védekeztetek stb stb ) jó volt az aktus. Éreztem h lassitanom kell ne h elmenjek, ezt meg is tettem. Viszont mikor folytattam az aktust akkor nagyon érzékeny volt a péniszem.. ugy h közbe orgazmusom pedig nem volt. Ezután orális szex volt kb 30 percbe telt mire elmentem és jött cucc de nem olyan sok ez volt éjjel 2-kor ,előtte este 9-kor gumival is prütyköltünk ekkor elég sok cucc jött. Most a kérdés az az , hogy ha pl elmentem volna benne és utána orális szexkor mégegyszer akkor nem jött volna már cucc nem ? Vagy ez milyen hamar termelődik ujra? Mert alapból se sok jött orális szex közbe de ez normális nem mert 9 és 2között csak 5óra van.. ? Bnőm utsó hétbe volt ciklusnal elvileg vasnap kellenne megjönnie. Van okom h féljek?
2009. szept. 30. 22:48
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
100%

CCa 50% . Ez egy vagy igen, vagy nem. :-)

Ha ennyire nem akartok gumit húzni, és tabit sem szed a lány, legalább egy kúpot toljatok fel, az mégis jobb a semminél, és a gumi nélküli érzés is megmarad.

2009. okt. 1. 09:06
 32/58 anonim ***** válasza:
83%
Szerinted egy abortusznak csak anyagi költsége van??Attól,hogy kifizeted még a lány lelkét nem fogod tudni helyrehozni... Emberélettel játszadozni milyen jó dolog. Ajánlanám Neked a Néma sikoly és egyéb videókat akkor talán elgondolkoznál rajta hogy vajon elég e a költséget fedezni... Persze tök megérné mert az aktus jó volt... Egyébként igen szerintem is van rá esély...
2009. okt. 1. 10:29
 33/58 A kérdező kommentje:
Itt igen okos sok mindenki , tisztelet a kivételnek. És akkor szerinted ha nem jó az abortusz akkor mi legyen ? Majd 19 évesen gyereket nevelek ? Vagy intézedbe adjuk az állam terhére vagy h gondoltad? Nem fogom elcseszni az életem egy ilyen ballépés miatt.
2009. okt. 1. 12:41
 34/58 anonim ***** válasza:
81%
na ugye, ezt előbb is felfoghattad volna. és mégis mit gondoltál, semmi esélye nincs h terhes legyen ha már gumi nélkül csináljátok?? akkor is megvan az esély ha védekezik az ember, nem h ha nem!!!
2009. okt. 1. 13:49
 35/58 anonim ***** válasza:
86%

Ha a lányt teherbe ejtetted, hiába fizeted az abortuszt, az Ő életét már tönkretetted. Elképesztően önző ember vagy, aki még a saját barátnője érzéseit sem tartja tiszteletben. Nem csak a Te életed van, és mindenképp a barátnőd jár rosszul. Nem irigylem szegényt, egyrészt nem értem, hogy lehet Ő is ilyen felelőtlen, másrészt meg hogy járhat valaki olyannal, aki csak a saját életével és boldogságával foglakozik.

El sem tudod képzelni egy abortusz milyen lelki sérüléseket okoz egy nőnek, arról nem is beszélve, hogy lehet, hogy többet a büdös életben nem lehet gyereke. Szóval már nehogy Téged sajnáljunk.. az a legkevesebb, hogy fizeted az abortuszt és lelkileg támogatod, ha már ennyire nem vagy tekintettel Rá.

2009. okt. 1. 14:13
 36/58 anonim ***** válasza:
74%
Most mit izélitek már? Nem sokan válaszoltak értelmesen a kérdésére. Kedves kérdező! A férfiaknál elérhető konkrétan egyfajta fél orgazmus, olyankor ugyanolyan érzékeny lehet, mintha megtörtént volna az orgazmus. Ez előfordulhat. Nos a ciklusa utolsó hetében már nem sok esély van a babára, főleg ha 28 naphoz közeli ciklusa van. Nameg észrevetted volna, ha elmentél volna. Tehát az esély ugyanannyi,mintha egy megszakításos közösülés történt volna egy nem termékeny időszakban. Előfordulhat a terhesség, de nem valószínű, abortuszon meg még kár gondolkozni, mert sokkal nagyobb esély van arra, hogy nem terhes, minthogy terhes. A durva válaszokat meg meg se lásd, mindenki kap hideget meleget, ha kérdezni mer valamit. Remélem tudtam segíteni!
2009. okt. 1. 19:26
 37/58 anonim ***** válasza:
46%

Erre akartam rávilágítani én is még ott nagyon az elején, hogy szerintem sem terhes a barátnőd , mivel a ciklus végén volt már az együttlét + nem élveztél bele.

Kaptál hideget meleget de az lesz amit te és a barátnőd dönt. Ehhez pedig rohadtul senkinek sincs semmi köze.

A kioktatáshoz pedig pláne senkinek semmi joga.

2009. okt. 1. 21:36
 38/58 A kérdező kommentje:
jó , hogy valakik észrevették mi volt a konkrét kérdésem , és hogy mire irányult..
2009. okt. 1. 21:39
 39/58 anonim ***** válasza:
43%
Ja , le is pontoztak érte....
2009. okt. 2. 14:39
 40/58 anonim ***** válasza:
80%

Le, mert azzal fölösleges érvelni, hogy a 28 napos ciklus végén voltak. A 28 napos ciklus nem feltétlen jár együtt a 14-15. napra eső peteéréssel. Nézzetek csak utána és máris találtok rá több száz pédát, mikor a peteérés a 28 napos ciklus 27. vagy éppen első napjára esett.

Ilyenek előfordulnak.

2009. okt. 2. 15:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!