Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennnyi esély lehet a teherbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennnyi esély lehet a teherbe esésre?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel szombaton lefeküdtünk gumi nélkül ( kérem most az olyan hsz-ekre nem vagyok kiváncsi h tessék nem védekeztetek stb stb ) jó volt az aktus. Éreztem h lassitanom kell ne h elmenjek, ezt meg is tettem. Viszont mikor folytattam az aktust akkor nagyon érzékeny volt a péniszem.. ugy h közbe orgazmusom pedig nem volt. Ezután orális szex volt kb 30 percbe telt mire elmentem és jött cucc de nem olyan sok ez volt éjjel 2-kor ,előtte este 9-kor gumival is prütyköltünk ekkor elég sok cucc jött. Most a kérdés az az , hogy ha pl elmentem volna benne és utána orális szexkor mégegyszer akkor nem jött volna már cucc nem ? Vagy ez milyen hamar termelődik ujra? Mert alapból se sok jött orális szex közbe de ez normális nem mert 9 és 2között csak 5óra van.. ? Bnőm utsó hétbe volt ciklusnal elvileg vasnap kellenne megjönnie. Van okom h féljek?
2009. szept. 30. 22:48
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
15%
Azért mert tapasztalat.
2009. szept. 30. 23:09
 12/58 anonim ***** válasza:
15%
23.06-os vagyok
2009. szept. 30. 23:10
 13/58 anonim ***** válasza:
85%

Akkor a 23:06 menjen be szépen egy szülészeti klinikára és kérdezze meg a fiatal nőket, hogy hogyan estek teherbe. Garantáltan talál 2-4-et akik ezt a fajta védekezést választották.

Egy szülésznő

2009. szept. 30. 23:12
 14/58 anonim ***** válasza:
35%
Akkor kössünk fogadást ! Szerintem nem terhes. 1 hét múlva kiderül úgy is.
2009. szept. 30. 23:14
 15/58 anonim ***** válasza:
66%
végre, egy szakember. fuu, olyan idegesitő h a fiatalok össze-vissza szexelnek, aztan meg sirnak h jajj nem vok-e terhes. ha igen, akkor a legtöbb esetben abortusz lesz a vége. renegeteg olyan pár van, akik évekig próbálkoznak h legyen gyerekük, az ilyen felelőtlenek meg eldobják maguktol.
2009. szept. 30. 23:14
 16/58 anonim ***** válasza:
75%
és mégis mire elég az h " szerinted nem terhes? " hat, engem " marhára " vigasztalna a lany helyében :S
2009. szept. 30. 23:15
 17/58 anonim ***** válasza:
76%

Fölösleges ilyesmin fogadni. Egyrészt rohadt rosszindulatú dolog más kárán ilyesmit csinálni, másrészt meg elég arrogáns viselkedésre vall. Ne azon élvezkedj, hogy ha egy hét múlva kiderül, hogy nem terhes, mert ha kiderül, hogy igen, úgyis meghúzod magad és nem fogsz ide írni, hogy bocsi, igazatok volt. Márcsak abból is tudom, mert felhoztál ilyesmit.

Én nem vagyok hajlandó fogadni.

A kérdező csak arra kíváncsi, hogy van-e rá esély, mi megmondtuk, hogy van és volt aki azt mondta, hogy nincs. Pont, ezzel el van intézve.

2009. szept. 30. 23:19
 18/58 anonim ***** válasza:
30%
És te vagy a lány? Ha nem , mit rinyálsz mások véleménye miatt?
2009. szept. 30. 23:19
 19/58 anonim ***** válasza:
95%

És ha nem terhes te húzod meg magad a véleményeddel együtt?

Miért ne lehetne ide írni többet, bármit is gondol az ember? Gondolkozzál már?

2009. szept. 30. 23:21
 20/58 anonim ***** válasza:
76%

Nem húzom meg magam. Szülésznő vagyok, mindekettőre látok példát nap mint nap és pont ezért mondom, hogy az esély megvan rá, és nem szabad az ilyesmire csípőből azt mondani, hogy a lány tuti nem terhes, mert igenis lehet az ugyanúgy ahogy előfordulhat az is, hogy nem az. Én fölvállalom a véleményem.

Egyébként meg tanulj meg írni.

2009. szept. 30. 23:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!