Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennnyi esély lehet a teherbe esésre?
Akkor a 23:06 menjen be szépen egy szülészeti klinikára és kérdezze meg a fiatal nőket, hogy hogyan estek teherbe. Garantáltan talál 2-4-et akik ezt a fajta védekezést választották.
Egy szülésznő
Fölösleges ilyesmin fogadni. Egyrészt rohadt rosszindulatú dolog más kárán ilyesmit csinálni, másrészt meg elég arrogáns viselkedésre vall. Ne azon élvezkedj, hogy ha egy hét múlva kiderül, hogy nem terhes, mert ha kiderül, hogy igen, úgyis meghúzod magad és nem fogsz ide írni, hogy bocsi, igazatok volt. Márcsak abból is tudom, mert felhoztál ilyesmit.
Én nem vagyok hajlandó fogadni.
A kérdező csak arra kíváncsi, hogy van-e rá esély, mi megmondtuk, hogy van és volt aki azt mondta, hogy nincs. Pont, ezzel el van intézve.
És ha nem terhes te húzod meg magad a véleményeddel együtt?
Miért ne lehetne ide írni többet, bármit is gondol az ember? Gondolkozzál már?
Nem húzom meg magam. Szülésznő vagyok, mindekettőre látok példát nap mint nap és pont ezért mondom, hogy az esély megvan rá, és nem szabad az ilyesmire csípőből azt mondani, hogy a lány tuti nem terhes, mert igenis lehet az ugyanúgy ahogy előfordulhat az is, hogy nem az. Én fölvállalom a véleményem.
Egyébként meg tanulj meg írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!