Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennnyi esély lehet a teherbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennnyi esély lehet a teherbe esésre?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel szombaton lefeküdtünk gumi nélkül ( kérem most az olyan hsz-ekre nem vagyok kiváncsi h tessék nem védekeztetek stb stb ) jó volt az aktus. Éreztem h lassitanom kell ne h elmenjek, ezt meg is tettem. Viszont mikor folytattam az aktust akkor nagyon érzékeny volt a péniszem.. ugy h közbe orgazmusom pedig nem volt. Ezután orális szex volt kb 30 percbe telt mire elmentem és jött cucc de nem olyan sok ez volt éjjel 2-kor ,előtte este 9-kor gumival is prütyköltünk ekkor elég sok cucc jött. Most a kérdés az az , hogy ha pl elmentem volna benne és utána orális szexkor mégegyszer akkor nem jött volna már cucc nem ? Vagy ez milyen hamar termelődik ujra? Mert alapból se sok jött orális szex közbe de ez normális nem mert 9 és 2között csak 5óra van.. ? Bnőm utsó hétbe volt ciklusnal elvileg vasnap kellenne megjönnie. Van okom h féljek?
2009. szept. 30. 22:48
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
69%
van okod, h ne lenne ha nem védekeztetek? mind1 h mennyi "cucc" tavozik a péniszedből, a megtermékenyitéshez EGYETLEN EGY SPERMIUM IS ELÉG!!!!! 72 oras, azonnal!
2009. szept. 30. 22:49
 2/58 anonim ***** válasza:
63%

Hát szombat óta késő már a 72 órás.

Erre csak azt tudom mondani, hogy HÁHÁ, MEGSZÍVTÁTOK.

2009. szept. 30. 22:54
 3/58 anonim ***** válasza:
82%
ja, tenyleg, késő a 72 oras. akkor viszont azt kell mondanom h tenyleg megszivtátok. reménykedjetek. mast nem tehettek.
2009. szept. 30. 22:55
 4/58 anonim ***** válasza:
89%

Felvilágosítás rész következik: Olyan nincs, hogy "annyi idő alatt nem termelődik újra" mert a fiúknak folyamatosan termelődik és nem akkor mikor elkezd állni a léc, hanem mindíg! Mindíg vannak tartalékaik, nem tudnak kifogyni. Akármikor termékenyítőképesek.

Ezt tényleg megszívtátok. Nem oktatlak ki, mert megkértél rá, de csak egy kérdést had tegyek fel: Ha a barátnőd most tényleg terhes lett, megérte ez neked?

2009. szept. 30. 22:58
 5/58 anonim ***** válasza:
92%
aha van okod. de hát ugye kit érdekel egy abortusz, ha jó volt, az a lényeg....
2009. szept. 30. 22:59
 6/58 A kérdező kommentje:
hát ez saját tapasztalat h pl ha kétszer elmegyek fél orán belül másodszorra van h semmi nem jön..
2009. szept. 30. 23:00
 7/58 anonim ***** válasza:
91%
miert kellett lepontozni???? elso vok.
2009. szept. 30. 23:01
 8/58 anonim ***** válasza:
72%

Ha nem mentél el benne, kicsi az esély a terhességre, főleg úgy , hogy a barátnőd menstruációjának vasárnap kell megjönnie.

Az ördög sosem alszik alapon viszont bármi lehet. Azért nyugi. Szerintem nem terhes a barátnőd de ez csak az én véleményem.

2009. szept. 30. 23:06
 9/58 anonim ***** válasza:
73%
már ne is haragudj, kedves utolsó válaszoló, de miért lenne kevesebb az esélye ha nem megy el benne? ugyanannyi.. sajnos. különben mindenki igy védekezne, nem?
2009. szept. 30. 23:07
 10/58 anonim ***** válasza:
83%
Van okod félni igen... Úgy van ahogy előzőek írták... Újratermelődik... Ill tartalék is van a szervezetedben. Olyan nincs h kiürül. Lehet h kevesebb a "cucc" de egy ml cuccban millió kis sperma elszaladgál...
2009. szept. 30. 23:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!