Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csináljak, ti mit tennétek a helyemben vagy mit tanácsoltok?
Áprilisban leszek 14 éves, a barátommal pedig már együtt vagyok egy éve és nagyon szeretjük egymást, le is feküdnék már vele, bár ő azt mondja tud még várni... És én attól az egytől félek, hogy mi van ha véletlenül kiszakad az óvszer, akkor, hogy menjek 13 évesen nőgyógyászhoz, hogy írjon fel valami esemény utánit tablettát, kivág onnan. :-S Nem tudom mit csináljak, de én nem bírom még ki fél évig. :-S
Légy szíves csak olyanok írjanak akik tényleg próbálnának segíteni, az olyan válaszokra nem vagyok kíváncsi, hogy túl korai és, hogy ne csináljam, milyen hülye vagyok, hogy már ilyeneken gondolkozok, még Barbie-znom kéne... Köszönöm. :-)
már nem azért,kedves utolsó előtti válaszoló..lehet, hogy még csak 14 éves,de még is értelmesebben fogalmaz, és helyesebben ír mint te........
szerintem is várnod kéne még, mert tényleg nagyon fiatal vagy,de legalább te tisztában vagy a következményekkel és azzal, hogy hogy kell védekezni, nem úgy mint sok, akár nálad idősebb tizenéves:S lehet máshogy is örömet szerezni egymásnak, pettingeljetek, a szex-szel pedig még várjatok kicsit:)
egyetértek az előttem szólóval a kedves válaszoló tanuljon meg írni és aztán szidjon másokat h milyen hülyék:)
Próbáld meg megbeszélni anyukáddal, ha vele nem megy akkor egy barátnőd anyukájával, a keresztmamáddal, akárkivel, a lényeg, hogy tudjon róla egy felnőtt akire számíthatsz abban az esetben, ha akármi baj történne.:)
Tudom, hogy mit érzel ezért is nem mondom, hogy ne foglalkozz még ezzel... de csak akkor vágj bele ha mindenre felkészültél:)
A barátom 15 éves.
Igen tényleg várok vele még, meg majd megbeszélem egy felnőttel.
Köszönöm az eddigi a válaszokat! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!