Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez normális? A fogamzásgátlótó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? A fogamzásgátlótól van? Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Most január 20-án volt a ciklusom első napja, így bevettem a fogamzásgátló tablettát. (most kezdtem el, és mivel azt írta, hogyha a ciklusom első napján veszem be, akkor azonnal védett leszek) Szóval utána rendesen meg is volt, de úgymond nem múlt el teljesen, mert pecsételő vérzésem van. Még lenne egy olyan kérdésem, hogy tegnap együtt voltunk a barátommal és mivel azt írták, hogy védett vagyok így nem használtunk kiegészítő védekezést. Szerintetek nagy hibát követtem el?
2011. jan. 30. 12:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy baj lesz. Bár az orvosom 15 nap kiegészítő védekezést javasol.

De nem biztos, hogy jó ötlet volt szexelni, mikor vérzel. Mert ilyenkor elég nagy az esély mindenféle fertőzésre.

A pecsételés tuti a fogamzásgátlótól van, valakinek egész hónapban eltart. Ha másodikban is lesz, akkor menj vissza az orvoshoz.

2011. jan. 30. 12:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Hiába írja a betegtájékoztató azt, én tuti várnék 1 hónapot, hogy kialakuljon a védettség.
2011. jan. 30. 12:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen,hibát követtél el. Ha vérzés van, nem elegendő a gyógyszer ereje és gyengül.Általában 3 hónap minden fog.gátló türelmi ideje.
2011. jan. 30. 13:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én helyzetem ugyanez volt. Szexeltünk, nem védekeztünk máshogy és ugyanúgy megjött a következő hónapban. A tabletta a bevételének első napjától véd.
2011. jan. 30. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!