Ez normális? Lehet a fogamzásgátlótól?
Sziasztok!
Most fog elfogyni az 1 levél mercilonom és már 4-5 napja iszonyatosan fájnak a melleim,nem lehet hozzáérni annyira és az egész tiszta eres,a bimbóm vége pedig nagyon fehér.
Folyton pisilnem kell,és rengeteget,pedig nem is iszok sokat...tartani se bírom fél percnél tovább.
Szédülök,erősen fáj a fejem.
Majd most hétvégén kéne hogy megjöjjön,mivel akkor lesz a tabletta szünet 2-3 napja!
lehet,hogy a tablettától van? vagy lehet terhes vagyok?
Csináljak teszet,vagy várjam meg hátha megjön?
Ti tapasztaltatok hasonlót a mercilonnal?
Valószínűleg a tabletta mellékhatása. Szerintem ha elolvasod a tájékoztatót, az összes tüneted megtalálod a "mellékhatások" címszó alatt.
Csinálhatsz tesztet, de szerintem a terhesség esélye eléggé elhanyagolható, ha normálisan szedted a tablettát.
Inkább akkor érdemes tesztelni, ha a 7 napos szünetben nem jön meg a vérzésed.
Szerintem ha következő hónapban is ilyen panaszaid lesznek, menj vissza az orvoshoz.
Nem vagy terhes, a Mercilon 1. naptól véd.
Viszont a mellékhatások miatt vissza kell menned a dokihoz.
Köszönöm a válaszokat.:)
Az a helyzet,hogy nem tudok visszamenni,mert Hollandiában élek és a doki úgy írta föl otthon,hogy olyan legyen amit itt kint is lehet kapni!
Akkor ha nem enyhülnek a tünetek nem kezdem el a második levelet! Ha meg megyek haza elmegyek a dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!