Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez normális? Lehet a fogamzásg...

Ez normális? Lehet a fogamzásgátlótól?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most fog elfogyni az 1 levél mercilonom és már 4-5 napja iszonyatosan fájnak a melleim,nem lehet hozzáérni annyira és az egész tiszta eres,a bimbóm vége pedig nagyon fehér.

Folyton pisilnem kell,és rengeteget,pedig nem is iszok sokat...tartani se bírom fél percnél tovább.

Szédülök,erősen fáj a fejem.

Majd most hétvégén kéne hogy megjöjjön,mivel akkor lesz a tabletta szünet 2-3 napja!

lehet,hogy a tablettától van? vagy lehet terhes vagyok?

Csináljak teszet,vagy várjam meg hátha megjön?

Ti tapasztaltatok hasonlót a mercilonnal?

2011. jan. 19. 11:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a tabletta mellékhatása. Szerintem ha elolvasod a tájékoztatót, az összes tüneted megtalálod a "mellékhatások" címszó alatt.

Csinálhatsz tesztet, de szerintem a terhesség esélye eléggé elhanyagolható, ha normálisan szedted a tablettát.

Inkább akkor érdemes tesztelni, ha a 7 napos szünetben nem jön meg a vérzésed.

Szerintem ha következő hónapban is ilyen panaszaid lesznek, menj vissza az orvoshoz.

2011. jan. 19. 11:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Valószinüleg csak mellékhatások, de mindenképpen menj vissza az orvoshoz, mert ezek szerint nem igazán megfelelö neked.
2011. jan. 19. 11:33
 3/5 anonim válasza:
Nekem is sokat fájt a mellem, mikor fogamzásgátlót szedtem, de legfőként akkor fájt mikor elfogyott a gyógyszer és betegnek kellett lennem,vagy előtte egy héttel.
2011. jan. 19. 11:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem vagy terhes, a Mercilon 1. naptól véd.

Viszont a mellékhatások miatt vissza kell menned a dokihoz.

2011. jan. 19. 11:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.:)

Az a helyzet,hogy nem tudok visszamenni,mert Hollandiában élek és a doki úgy írta föl otthon,hogy olyan legyen amit itt kint is lehet kapni!

Akkor ha nem enyhülnek a tünetek nem kezdem el a második levelet! Ha meg megyek haza elmegyek a dokihoz.

2011. jan. 19. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!