Normális ha fogamzásgátlótól barnázok? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Már 10napja szedem,ugyebár mikor megjött első naptól kezdve,de még mindig vérzek,igaz nagyon kevés mennyiségben,inkább barnás,de néha piros is.
Meddig tart ez? Ez a fog.gátló hatása?
2011. máj. 8. 15:21
2/3 anonim válasza:
Aha, ha egész hónapban sem múlik el, akkor aggódj. Első hónapban sztem nem vészes.
Én évek óta szedem, és ha változtatok vmin, néha akkor is van pecsételő, töréses vérzésem...
3/3 anonim válasza:
Nem baj, ne aggódj, ez természetes jelenség, áttöréses vérzésnek hívják, és az első levél alatt gyakori. Hatóanyagtól és egyéntől is függ, hogy meddig tart, nekem a Lindynette20-nál egy hétig tartott, a Cypromix-nél egész hónapban az első levél alatt. Általában utána magától elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!