Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő, ha egy lánynak 16 évesen abortusza van?
A lány bukott párszor, most 8-os. A pasijával megszakítással csinálták, mert hogy az jó.
Rajtam kívül senki sem ítéli el, mert hogy mi közük van hozzá.. Nyilván nincs hozzá sok közöm, de hogy ekkora idióta legyen valaki...
Ráadásul 1-2 héttel az abortusz után már szexeltek, análszex is volt, meg úgy beszélt erről, mintha nem lenne szégyellnivaló! A tanárainak úgy, hogy "xy tanárnő, ma vérzek, nem megyek be"...
ha tudnám nem kérdeztem volna. :-D
amúgy nem mintha fontos információ lenne, így is-úgy is elítélendő, hogy valaki ekkora idióta.
A pasiját, aki felcsinálta MIÉRT NEM ítéljük el???
Ő mitől különb???
Egy 16 évessel megszakításos módszerrel szexelni aztán nagyon felelősségteljes és dicséretes dolog....
Én azért elővenném a szüleit is. Ezt a lányt egyáltalán nem nevelték, nem mutattak erkölcsi mintát.
Többször megbukik
16 éves kamaszlány létére már van abortusza - még szexelni is fiatalka, nemhogy ehhez.
Úgy viselkedik, mintha felnőtt lenne.
Persze ha van esze lefeküdni, tanuláshoz miért nincs? Szóval a szülői mintát elítélem, a lányt sajnálom de közben az ő felelőssége is ott van. És persze a pasi is hibás, amiért nem védekezik.
Felelőtlenség, túl korai és meggondolatlan nemi élet.
Én azt mondom, hogy az éljen nemi életet, aki a gyermeket is elfogadná, ha megfoganna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!