Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A mai társadalomban mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai társadalomban mennyire elitélendő illetve meglepő ha egy 16 éves lány fogamzásgátlót szed?

Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 19:14
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
40%
Max az orvos elítélendő, am nem meglepő és ink sajnáljuk...
2013. márc. 7. 19:15
 2/28 anonim ***** válasza:
43%
Szinte semennyire.:) Jobb,mintha sehogy se védekezne. 17L én is tablettázok.
2013. márc. 7. 19:16
 3/28 anonim ***** válasza:
50%
Na és ha fiú?
2013. márc. 7. 19:16
 4/28 anonim ***** válasza:
94%
Hát, én úgy látom ezt a dolgot, hogy inkább 16 évesen védekezzen tisztességesen, normálisan, ha már nemi életet él, minthogy abortuszra menjen 3x 18 éves koráig mondjuk... Nem tudunk vele mit kezdeni, ha a fiatalok ilyen korán kezdik a szexuális életüket, ez az ő döntésük. De, ha már így tesznek, akkor legalább gondoskodjanak a megfelelő védekezési módszerről. Egyébként szerintem nem a társadalmi elítéléssel van itt a gond... Hanem azzal, hogy egy 16 éves lány szervezete még nem fejlődött ki teljesen és a fogamzásgátló csak akadályozza ebben...
2013. márc. 7. 19:18
 5/28 anonim ***** válasza:
60%
Ez inkább sajnálatos,hogy egy 16 éves lány már gyógyszerrel zavarja a szervezetét
2013. márc. 7. 19:19
 6/28 anonim ***** válasza:
59%
figyelj picit eltudná e tartani a fent említett 16 éves lány magát ill egy gyermeket?,az iskolai tanulmányokra kellene koncentrálnia ahelyett hogy aktív nemi életet él...egy 16 éves ember mégy gyerek (leszarom hogy jogilag már nem)
2013. márc. 7. 19:19
 7/28 anonim ***** válasza:
37%
nem ítélem el, az ő dolga, mit tesz a testével. de az orvostól nem szép.
2013. márc. 7. 19:20
 8/28 anonim ***** válasza:
52%
szerintem is az orvos az elítélendő, aki felírja ilyen fiatal korban, az orvoslástól távol áll ez a fajta magatartás
2013. márc. 7. 19:20
 9/28 anonim ***** válasza:
44%
Számomra semennyire. Mindig csak arról kárognak, hogy tönkreteszi a szervezetet, de ez mi a túrót jelent arról semmit nem tudni... Másik, hogy többet is ismerek akik fiatalkortól 15-17 szedték és most 25 körüli egészséges anyukák egészséges babával. :)
2013. márc. 7. 19:21
 10/28 anonim ***** válasza:
71%
Jobb lenne ha esemény utánit írna fel vagy abortuszra küldené a lányokat? Szerintem mérlegeljetek melyik a rosszabb.
2013. márc. 7. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!