Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A mai társadalomban mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai társadalomban mennyire elitélendő illetve meglepő ha egy 16 éves lány fogamzásgátlót szed?

Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 19:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
71%

MÉG JÓ, HOGY FIGYELTEK A KÉRDEZŐRE IS: "Azért szedek gyógyszert mert már 3 éve van ciklusom de egyszerűen borzalmas. Volt, hogy két menstruáció között csak 10 nap telt el és 2 hétig tartott. A kérdést pedig azért tettem fel, mert a védőnő megkérdezte,hogy szedek-e. Igent mondtam ő pedig konkrétan elkezdett szidni, nagyon rosszul esett amit mondott. Nemi életet pedig nem is élek."

Szóval nem kell sem az orvost, sem a kérdezőt leszólni. Igenis, van olyan, amikor terápiás céllal írja fel az orvos a fogamzásgátlót, nem azért, hogy segítséget nyújtson a könnyelmű szexuális élethez...

Kérdező, remélem elmondtad a védőnőnek, hogy mi a helyzet, és azt is, hogy kb semmi köze hozzá, hogy te szedsz-e tablettát, és ha igen, akkor miért.

2013. márc. 7. 23:41
 22/28 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normális. Sokkal meglepöbb ha az illetö pelenkát venne!
2013. márc. 10. 17:17
 23/28 anonim válasza:
Ha már nincs meg a pasid akkor kérek egy nevet szívesen megismerkednék veled :)
2013. márc. 10. 22:54
 24/28 anonim ***** válasza:
Szerintem 16 évesen még tanulnia, sportolnia kell az embernek, fejleszteni önmagát a felnőtté válásig, nem pedig szexen és fogamzásgátlón gondolkodni, úgyhogy én nem nézem jó szemmel, az biztos.
2013. márc. 17. 16:32
 25/28 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: Van barátom:)

Utolsó: 4,3-as átlagom van egy erős szakközépbe. Minden reggel és este futok,délután lovagolok. Rajzolok, festek, fotózok. Nem hiszem, hogy ha elkezdenék szexuális életet élni bármelyik rovására menne. Csak eggyel több élvezet lenne az életemben, amiben szerintem semmi rossz nincs mert nem leszek rákos tőle(mint például a dohánytól), nem megy tönkre a májam(alkohol).

2013. márc. 18. 19:14
 26/28 anonim ***** válasza:
Igen, viszont a lelked rámehet. És az kihatással lesz a szervekre is.
2013. márc. 18. 19:35
 27/28 anonim ***** válasza:
Amúgy meg egy elit gimi lehet erős, de a szakközéppel nem példáloznék:D
2013. márc. 18. 19:37
 28/28 A kérdező kommentje:

Tény, hogy tapasztalatlan és fiatal vagyok de szerintem ha valakit igazán, tiszta szívből szeretek, akkor a szeretkezés a kapcsolat elmélyítése és egy más magasabb szintre juthatunk.

Utolsó, bocs tényleg simán mehettem volna elit gimibe is. Hatodik osztályig kitűnő voltam, onnantól csak két négyesem volt. És képzeld az a szakközép tényleg erős!Nem csak melegedni járunk az iskolába.

2013. márc. 18. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!