Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kicsit megijedtem, ugye ebből valószínűleg nem lesz baj?
Sziasztok!:)
A problémám az lenne, hogy két héttel azután, hogy elkezdtem fogamzásgátlót szedni (Coronelle), óvszer nélkül szeretkeztünk a barátommal. Elméletileg már az első tabletta után véd, de szerintem kevés ember van, aki már akkor be merné vállalni:), mi eddig húztuk. A barátom nem ment el, de természetesen tudok az előváladékról, nem 15 évesek vagyunk. Eddig igazság szerint eszembe sem jutott, hogy baj lehetne belőle, de kicsit szétnéztem a kérdések között, és mindenki azt írja, hogy az első vagy a második levél beszedése után hagyták el az óvszerrel való védekezést... Kicsit megijedtem, hogy mi túl korán "csaptunk bele", pedig előtte meg sem fordult a fejemben, hogy felelőtlenek lettünk volna.
Tudom, nekem is elegem van a "Lehetek terhes?" kérdésekből, de a sors fintora, hogy én is eljutottam idáig...:D Szóval? Mit gondoltok, áll fenn veszélyhelyzet? Vagy túlaggódom a kérdések miatt, amit olvastam?
Előre is köszönöm a válaszokat.:)
Nincs olyan, hogy 90%-ban véd... Mert akkor szexel valaki 10 alkalommal, és egy alkalommal biztos, hogy teherbe esik ? Ne nevettess.. A gyógyszer vagy véd,vagy nem. Én nem hiszek abban a pici hibaszázalékban sem, aki gyógyszer mellett teherbe esik, az biztos, hogy valamit "benéz" (hasmenés, hányás, kihagyott bogyó, hosszabb szünet, antibiotikum vagy egyéb gyógyhatású dolgok nem körültekintő használata és még folytathatnám...).
Nekem az orvosom azt tanácsolta (hiába volt a betegtájékoztatóban, hogy 1. naptól véd), hogy egy levelet szedjek be, és aztán mehet óvszer nélkül. Mondjuk én parás is vagyok ilyen szempontból, ha a doki is az első napra szavaz, akkor is vártam volna. de nem hiszem, hogy nálad lenne gond két hét után. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!