Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik ismerősöm lefeküdt a barátjával. A csaj 14éves a srác 18. A csajszi valószínűleg teherbe esett. Szegény nagyon fél hogy tényleg az, de nem tudja biztosan. Ha szúródik a petefészke, stresszes, szédül, sok csokit eszek már tuti terhes lett?
Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 18:08
1/13 anonim válasza:
szerintem vegyen egy tesztet... mit találgassunk mi abból hogy sok csokit eszik....
2/13 anonim válasza:
talán tesztet kéne csinálni, attól okosabbak lesztek..
vagy csak szimplán bebeszéli magának
irány a gyógyszertár!
3/13 anonim válasza:
"sok csokit eszek már tuti terhes lett?"
Egyél kevesebb csokit és akkor hátha nem lesz terhes.
4/13 anonim válasza:
Ez nyilván te vagy.
Remélem fertőzést is összeszedtél,mert 14-évesen nem kéne szétk*ratni a p*csád.
5/13 anonim válasza:
Nem kell 14 évesen sexelni és akkor nem leszel ideges:)
6/13 anonim válasza:
Szerintem inkább a srác miatt aggódj, aki börtönbe fog kerülni.
7/13 anonim válasza:
na ja 17 alatt ne szexelj és kész,fogadjunk rólad van szó,csak nem mered bevállalni,ennyire eszetlen lányt,vegyél tesztet,tudod aki elég felnőttnek érzi magát a szexhez legyen elég felnőtt vállalni a következményeket is
8/13 anonim válasza:
Remélem fake..ha nem akkor gratulálok a babához!
9/13 Hanariko válasza:
1. TESZT! 2. nem akarok trágár lenni, akik előttem elhordtak mindennek... sajnos egyet kell értenem.
10/13 anonim válasza:
Nem, ettől még nem tuti, hogy terhes, de ha esetleg gondolkodna mielőtt cselekszik, akkor nem kellen ilyeneket kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!