Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínűleg a tabi mellékhatása, de meddig fog tartani?
Nos az a helyzet, hogy életemben először szedek foggátlót. Ma vettem be a 11. szemet (Symicia) Első 5-6 napban rendes menstruációm volt, azóta viszont barna folyásom van. Olvastam a tájékoztatóban, hogy előfordul köztes vérzés, de ez inkább barnás és nem éppen köztesnek mondanám ,mert azóta folyamatosan ez van. Az lenne a kérdésem, hogy nektek is voltak ilyen tapasztalataitok és ha igen akkor kb. mennyi idő volt mire rendesen beállt? Egyébként annak ellenére, hogy sokan leszólták ezt a gyógyszert nekem semmi problémám nincs vele, azon kívül, hogy mióta szedem kicsit ingerlékenyebb lettem.
A válaszokat előre is köszönöm :)
A Symicia azért jobb ha tudod nem fogamzásgátló,hanem egy nagyon erős hormongyógyszer,aminek fogamzásgátló mellékhatása van. Ezért is olyan olcsó,mert a TB támogatja. Szóval elvileg fél évig lehet kúraszerűen szedni azoknak akiknek hormonproblémáik vannak,vagy csúnya a bőrük ,stb. Ilyen esetekben írják ezt vagy a Diane35-öt!
Szóval ,ha ilyen próblémád nincs,jobb lesz,ha váltasz másikra,mert ez tényleg erős gyógyszer és felborít mindent benned. Tudom,tapasztalatból beszélek!
Utolsó: Te összekevered a Cypromixszel.
A Symicia sima fogamzásgátlónak kifejlesztett szer, aminek van egy kis antiandrogén hatása is. Ugyanaz, mint a Yasmin.
Kérdező: Ez "normális". Az első pár hónapban előfordul. Gyakori, hogy az egész első levél alatt ilyen pecsételő vérzés van.
Hú tényleg igazad van Utolsó! De égő :D! Én is szedtem Cypromixet és valahogy ez ugrott be nem tudom mért:D! Most amúgy én is Symiciát szedek,és nekem teljesen jó,semmi bajom nincs tőle!
Bocsi Kérdező,de hajnalban már én sem voltam a toppon :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!