Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Következtethetek ebből arra, hogy ez a gyógyszer mellékhatása? Ha igen, el fog múlni idővel, ha jobban hozzá szokott a szervezetem, vagy inkább váltsak gyógyszert?
Figyelt kérdés
Symicia fogamzásgátlót szedek már 2 hónapja. Arra lettem figyelmes, hogy míg korábban a menstruáció előtt legfeljebb egy kicsit voltam ingerlékeny, most a 7napos szünet első 3 napjában (amíg nem jön meg) teljesen ki vagyok készülve lelkileg. Depressziós vagyok, lelki roncsnak érzem magam, sírok miközben tudom jól, hogy igazából nem sok okom van rá.2013. jan. 28. 13:17
1/6 anonim válasza:
menj vissza dokihoz... érdemes váltanod. Ehhez nem fog hozzászokni a szervezeted. Arról nem is beszélve, hogy egy idegroncs mellől lelépnek a pasik és akkor meg feleslegesen szedted a bogyót... csak megszünteted a fogamzás okát... elhajtottad a pasid.
2/6 anonim válasza:
Igen, lehet a gyógyszertől, én is így jártam, igaz egy másikkal, de nálam ehhez még társultak kiütések az arcomon valamint a libidóm nulla lett. Én hiába adtam neki még esélyt, a 4. levél után abbahagytam, mert egyre durvult a helyzet. A kiütéseim lassan múlnak, de az a felfokozott érzelmi állapot legalább megszűnt.
3/6 A kérdező kommentje:
szerencsére toleráns pasim van, és inkább segíteni akar, mint menekülni, ez pedig sokat jelent nekem még azon az ominózus 2-3 napon is.
tehát váltsak. akkor gondolom más hatóanyagú gyógyszert kapok, igaz? mi a garancia (a semmin kívül) arra, h az másabb lesz?
2013. jan. 28. 13:30
4/6 A kérdező kommentje:
meg olyan furcsa, h pont csak akkor van bajom amikor nem szedem és amíg nem jön meg...mintha elvonási tünet lenne
2013. jan. 28. 13:33
5/6 anonim válasza:
én három hónapig szedtem symicát, és csak rossz tapasztalatom van vele. Mindennap sírtam (konkrétan olyan miatt, hogy egy bácsi ordít a kisfiúval) és depressziós lettem tőle. Elmentem nődokihoz, akinél még nem voltam, mondta, hogy ő fel se írja senkinek a symicát, mert depressziót vált ki a nőkből. Azóta Mistralt szedek, teljesen meg vagyok vele elégedve.
6/6 anonim válasza:
ugyanez volt nekem is a symiciától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!