Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlási módszert ajánlanátok? Bármilyen alternatívára nyitott vagyok.
A legbiztosabb módszereket kizártad...
Marad a gumi v. esetleg pesszárium (de ahhoz Mo-on nehéz hozzájutni, és az szex előtt pepecselős).
Tetethetsz fel spirált.
Ha az sem jó, marad a naptárazás, ovulációfigyelés, megszakítás, spermicidek... mindegyik a bizonytalan módszerek közé tartozik.
Ha csak a tablettával van gondod, de a hormonális fogamzásgátlással nincs, akkor van még inplantátum, injekció, tapasz v. hüvelygyűrű.
Spirálra szavaznék.
Hány éves vagy? Az elköttetés miért nem jó neked?
Szerintem ez a regenerálás ez butaság... doki mondta, hogy így van? De még ha így is van, és ilyen speciális eset vagy, akkor is el tudják TELJESEN távolítani a petevezetéket, és azt már nem tudja regenerálni...
A hormonoktól hízás meg... butaság! Hízni attól lehet, ha többet eszel. Én is hízásra hajlamos vagyok, de fogamzásgátló használata mellett fogytam 5-6 kilót...
Igen, orvos mondta, viszont azt hogy teljesen is el lehet távolítani, azt senki nem említette...de jó. Akkor a kövérebb nő ismerősemimnek csak alibi volt a "tablettát szedek" dolog? :-)
És arról tudsz esetleg, hogy mennyibe kerülhet ez a fajta műtèt?
Igen, kövérebb nőismerőseid ráfogják a tablettára. Tény, hogy néhány tabletta növeli az étvágyat, de az már rajtuk múlik, hogy megeszik-e azt a többletet vagy sem...
Én tizensok évi tablettaszedés mellett nem híztam, mikor nem szedtem, akkor viszont igen. Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!