Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlási módszert ajánlanátok? Bármilyen alternatívára nyitott vagyok.
Ha a hormonális mellett döntesz, én a hüvelygyűrűt (Nuvaring) ajánlom nagyon.
Hormontartalma alacsony, és mivel helyileg hat (a hüvelyben), nem megy át a szervezeteden, kevésbé károsítja a májat. Nincs gond a felszívódással (tehát hányás, hasmenés sem kavar be), és nincs elfelejtett szem.
Ciklus elején felhelyezed, 3 hét múlva kiveszed: ennyi a teendő vele. Szex közben ki lehet venni, ha zavar... van, akit zavar, van, akit nem. Napi pár órát lehet kint gond nélkül.
A kényelemnek és a biztonságnak viszont van ára: 3 havi adag 10 ezer Ft körül van. De szerintem megéri!
Jah, önmagában a tablettától nem hízol. Csak mondjuk ha felborítja a hormonháztartásodat, és pl. pajzsmirigy túltermelést idéz elő. Én így híztam 30 kg-t két év tabi alatt, mire rájöttek, hogy mitől van.
Szóval terjesszétek csak, hogy csak alibi a fogamzásgátló miatt híztam történet... Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!