Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsok fogamzásgátlási tablettával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Ma voltam a nőgyógyászomnál,eddig megszakitásos módszerrel védekeztünk a párommal,de múltkor volt egy kis gond,már majdnem belenyugodtunk hogy bab lesz,de hála istennek nem lett.Ezért úgy döntöttünk,hogy elkezdem szedni a gyógyszert.Csak azért hogy átnézett az orvos 40euróz fizettem,kicsit sok volt,de jolvan,felirta a gyógyszert,logestet.Szeretném kérdezni,hogy nektek nőknek szokott a párotok belesegiteni anyagilag?annyira azért nincs szükségem rá,csak úgy érzem korrektnek,hogy ő is beszáljon,vagy nálatok,hogy megy ez?
köszönöm előre is a válaszotokat :)
2012. aug. 31. 14:49
1/11 A kérdező kommentje:
*baba
2012. aug. 31. 14:50
2/11 Mitmivan? válasza:
Nálunk a párom akarta kifizetni az egészet, de kiharcoltam, hogy felezzünk.
3/11 anonim válasza:
Nálunk minimum a felét, de sokszor az egészet ő fizeti.
4/11 anonim válasza:
Nálunk a párom fizeti, nem is engedné, hogy én álljam.
5/11 A kérdező kommentje:
kicsit meglepődtem mert eddig alig birtam kiharcolni,hogy énis fizessek valamit,most meg az orra előtt fizettem mindent...sőt már 2.szer kellett vennem,72.órásat,és egyiknél sem szállt be,igaz hogy emigy minden mást fizet,csak kicsit úgy érzem,hogy ezt köteles lenne...
2012. aug. 31. 14:54
6/11 anonim válasza:
A 72 órásat köteles lenne... Bár már az is elég nagy felelőtlenség a részéről ( a tiédről is ugyanúgy), hogy egyáltalán be kell szedned a 72 órás gyógyszert. Tudod te az mekkora adag hormon? Mint egy lórúgás körülbelül. Az áráról meg már ne is beszéljünk...
7/11 A kérdező kommentje:
Tudom,és hidd el pocsékul megszenvedtem vele,az elsővel nem,de a másodikkal nagyon is,azért döntöttem-ünk a fogamzásgátló mellett,csak kicsit szomorú lettem,hogy mindent nekem kell csinálni,aggódni meg mindent,pedig mindig segitett,mellettem állt,azt éreztetni velem,hogy ez csak az én kötelességem.
2012. aug. 31. 15:19
8/11 anonim válasza:
Szerintem ebbe nem kellene beletörődnöd. Állj elé és mondd el neki a problémáidat, vagy éreztesd vele, hogy ez neked így nem jó. Hány évesek vagytok? Van már saját keresetetek?
9/11 A kérdező kommentje:
17.éves vagyok,ő pedig 21. 1.éve vagyunk együtt,ha nem kap észbe,akkor szóvá fogom neki tenni,mert kényelmetlenül érzem magam.
2012. aug. 31. 15:27
10/11 anonim válasza:
Nem írtad, hogy ő már dolgozik e, de valószínűleg 21 évesen már igen, úgyhogy kutya kötelessége lenne segíteni neked, hiszen egy 21 éves férfi nem várhatja el egy - ne haragudj, de - kiskorú lánytól, hogy súlyos ezreket perkáljon ki, csak mert a srác felelőtlen. Ha te is jobban belegondolsz, akkor ez elég felháborító...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!