Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A segítségetekre lenne szükségem az esemény utáni tablettával kapcsolatban! Hogy játszódik le egy ilyen jelenet a nőgyógyásznál? (Bővebben lent! )
Én nem tudom nálatok hogy működik, de itt az SZTK-ban ha bejelentkezel a dokihoz, akkor már a gépben benne van a neved és a lakcímed is. Nem tudsz mit titkolni, meg másik névre kérni...
De egyébként szerintem elmondod mi történt, esetleg ha nagyon szégyenled a dolgot, mond azt, hogy elszakadt a gumi, és ennyi. Remélem tanultál a dologból! 19/L
ha egyetemista vagy bemész a suli orvoshoz kérsz a nővértől egyet.
vagy
bemész az ambulanciára és kérsz ott egyet
vagy
bemész a háziorvosodhoz és kérsz ott egyet (nővér is kiadja)
vagy
bemész a nőgyógyászhoz ,elmondod a jelentkezésénél ,hogy mit szeretnél ,adják a vényt és csá!
Ehhez nem kellenek komoly vizsgálatok csak elmondod hogy mi van, már csomó helyen van előre megírt vény, ami a nővér vagy asszisztens ad ki. A dokiknak kisebb gondjuk is nagyobb annál, minthogy ilyen ügyek miatt szöszmötöljenek.
22/L
Üzenem a barátodnak, hogy ha nincs előváladéka, az orvosi eset!
Mindenkinek van.
Az a szerepe, hogy megtisztítsa az utat (húgycső) az "igazi cucc" előtt és nem csak az orgazmus előtt közvetlenül, hanem az aktus elejétől jelentkezhet.
Nem kell éreznie, hogy legyen.
Az, hogy az előváladék tartalmazhat-e spermiumokat, vita tárgya. Nem a köznapi emberek vitatkoznak róla, hanem szakemberek/tudósok.
De természetesen a megszakított közösülésnél nem az előváladék spermiumtartalma a legkritikusabb tényező, hanem hogy nem sikerül időben kivenni az orgazmus előtt.
Olvasd el itt a 6-os hozzászólást:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__tarsadalomtudomany..
--
Egyébként ahogy előttem is írták:
előfordulhat, hogy a vényt kiadják neked kitöltetlenül,
de a patikában nem adják ki a gyógyszert, csak ha rendesen, valós névvel, valós TAJ-számmal kitöltöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!