Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ilyenkor kell eseményutáni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor kell eseményutáni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval azt kérdezném, hogy a barátnőmmel lefeküdtünk először gumival majd gumi nélkül, megszakítással. (kb 30perces eltéréssel).

Tehát időben kivettem, előváladékom nem szokott lenni (legalábbis sosem tapasztaltam maszturbáció során sem).

Másrészt ugye elvileg kevesebb a hímivarsejtek száma az első együttlét miatt.

Légy szíves normális válaszokat, amik a témához kapcsolódnak, előre is köszönöm.

2012. aug. 10. 14:42
 1/10 anonim válasza:
100%
Hát nem árt ha beveszi.
2012. aug. 10. 14:43
 2/10 anonim válasza:
61%
remélem terhes lesz.
2012. aug. 10. 14:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát jó nagy marha vagy: még ha azt mondod, hogy az első volt megszakítással, akkor azt mondom, oké, ne vegyen be. De az első alkalommal simán maradhatott a farkadon hímivarsejt, szóval irány a doki. És ne csináljatok belőle rendszert.

24/N

2012. aug. 10. 14:46
 4/10 anonim ***** válasza:

"előváladékom nem szokott lenni" - azt te nem tudhatod! A barátom is meglepődött, mikor szopás után közöltem vele, hogy jött előváladék, ő nem tapasztalta még soha (az elég kis mennyiség!)

"elvileg kevesebb a hímivarsejtek száma az első együttlét miatt" - elvileg! És a megtermékenyüléshez 1 is elég...

2012. aug. 10. 14:47
 5/10 anonim ***** válasza:
terhes
 6/10 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Volt közötte fürdés. És nem csak levizezés...
 7/10 anonim válasza:
holnap már szüli a gyermeket
2012. aug. 10. 14:51
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem gond. en is csinaltam hasonlot eleget. megszakitassal szeretkezem 12 eve. es ha a ketto kozott furodtel akkor nincs gaz. ha kozben wc-n is voltal akkor tutti hogy minden rendben.
2012. aug. 10. 15:32
 9/10 Kleo25 ***** válasza:
de buták vagytok hát 1 is elég hogy terhes legyen valaki!!!!!!!!!! nem én írtam először!!!!!!!
2012. aug. 10. 20:34
 10/10 anonim ***** válasza:
a megszakítás a legkevésbé biztonságos védekezés....hsználjatok óvszert mindig!! mint írták előttem, 1 hímivarsejt is elég...
2012. aug. 11. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!