Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor kell eseményutáni?
Sziasztok!
Szóval azt kérdezném, hogy a barátnőmmel lefeküdtünk először gumival majd gumi nélkül, megszakítással. (kb 30perces eltéréssel).
Tehát időben kivettem, előváladékom nem szokott lenni (legalábbis sosem tapasztaltam maszturbáció során sem).
Másrészt ugye elvileg kevesebb a hímivarsejtek száma az első együttlét miatt.
Légy szíves normális válaszokat, amik a témához kapcsolódnak, előre is köszönöm.
Hát jó nagy marha vagy: még ha azt mondod, hogy az első volt megszakítással, akkor azt mondom, oké, ne vegyen be. De az első alkalommal simán maradhatott a farkadon hímivarsejt, szóval irány a doki. És ne csináljatok belőle rendszert.
24/N
"előváladékom nem szokott lenni" - azt te nem tudhatod! A barátom is meglepődött, mikor szopás után közöltem vele, hogy jött előváladék, ő nem tapasztalta még soha (az elég kis mennyiség!)
"elvileg kevesebb a hímivarsejtek száma az első együttlét miatt" - elvileg! És a megtermékenyüléshez 1 is elég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!