Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ki mit tapasztalt az eseményut...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit tapasztalt az eseményutáni után?

Figyelt kérdés

Én Ellaone-t kaptam..a gyógyszer bevétele uţán nem hánytam,nem ment a hasam,tehát közvetlen semmi bajom nem volt.Viszont most egy hete késik a menszeszem...érzelmileg-idegileg hetek óta kivagyok...nehezen viselek dolgokat nagyon,pedig en nem ilyen voltam....

Teljesen kivagyok már,szeretném ha visszaállna minden...ennyire felborult a hormonháztartásom?Mit tegyek???Kérlek segítsetek.

2012. aug. 5. 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:
ugye azt tudod, hogy ez nem 100%-os? szerintem csináltass egy tesztet.
2012. aug. 5. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Na ezért kéne védekezni. Ez a szar teljesen szétkúrja a szervezetedet. Nyugodj meg, helyre fog jönni nemsokára. De ha még 1 hét múlva is érzed, akkor természetesen orvos.
2012. aug. 5. 20:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Mielőtt Itelkeznél!!!Mindig védekezünk óvszerrel,ahogy akkor is.Baleset,ami bárkivel megtörténhet.
2012. aug. 5. 20:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Amúgy csináltam tesztet,nem egyet,negatív lett eddig mind...
2012. aug. 5. 20:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Én konkrétan egy pici görcsölésen kívül semmit sem, de az sem volt vészes.
2012. aug. 5. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Én sosem szedtem még be eseményutánit, de az a véleményem, hogy a durva hangulatingadozások nemcsak a gyógyszertől lehetnek, hanem szimplán az ijedtségtől. Próbálj ne stresszelni és akkor jobban leszel.
2012. aug. 5. 20:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Csinálj tesztet. Lehet terhes vagy és az abortusz minél előbb, annál jobb.
2012. aug. 5. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!