Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a leghatásosabb esemény utáni tabletta? Escapelle? Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
Voltam már orvosnál, felírta az Escapell-t. Szerencsére nem történt efféle "balesetünk" csak a biztonság kedvéért gondoltam, hogy jó ha van itthon, ha esetleg mégiscsak megtörténne a baj... Jobb felkészülni,mint megijedni elven... :)
Köszi a válaszokat! :)
L/18
Én kétszer vettem be. Az első használt...
A másodiknál ő lett:
[link] :)
Pont peteérés után voltam, a petesejt már kilökődött, a spermiumok hamar megtermékenyíthették, a tabletta pedig a beágyazódást nem akadályozza meg (szerencsére, mert az már korai abortusz lenne.)
Barátnőmnél ugyanez történt.
Tehát nem 100%.
Köszönöm a válaszokat!
Tehát ha pont peteéréskor történik meg a baj, akkor hiába veszem be mondjuk egyből a tablettát, akkor sem használ semmit? Gondoltam már arra is, hogy amikor a peteérésem van, akkor kicsit másképp csináljuk a dolgokat (pédául nem megy el bennem), de sajnos ezt pontosan nem tudom kiszámolni, hogy mikor vannak ilyen napok, mert van amikor 21-25-34 napra jön meg...=( A tabival meg nem merek próbálkozni, mert (anyai ágon) a családban volt néhány embernek trombózisa, illetve anyukámnak is van trombózis hajlama.
Egyébként gratulálok a picihez, nagyon kis tündéri!! :)
Köszi! :)
Van 2 másik természetes módszer is a védekezésre a számolgatás mellett, olvass utána. Az egyik a hőmérséklet mérés:
"A naptár módszert önmagában nem célszerű alkalmazni, ki lehet egészíteni a reggeli testhőmérséklet-méréssel, mivel a peteérést követően a test hőmérséklete hirtelen megemelkedik, minimum 0,2 fok Celsiussal.
Ezt a mérést legalább 3 órás alvás után, az ébredést követően azonnal, még az ágyban, lehetőleg szájban kell elvégezni. Két-három hónap után biztonsággal megállapítható, hogy mikor várható peteérés, ami előtt és után öt nappal kerülni kell a védekezés nélküli nemi életet."
A másik valami mikroszkópos dolog. :) Itt olvastam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!