Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után van esély teherbe esni a fogamzás gátló gyógyszer abbahagyása után? 7 és fél évig szedtem, és 5. hónapja, hogy abbahagytam!
Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 14:56
1/6 anonim válasza:
utolsó tabletta szedése után még 12 órát aktív ha erősebb tipusú..
3/6 anonim válasza:
gondolj csak arra, hogy van, aki tabletta mellett is teherbe esik! 2. voltam
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Hát igazából szerintem,jó ha teljesen kiürül a szervezet...ahhoz pedig kell egy kis idő.
2013. jan. 21. 15:01
5/6 anonim válasza:
Ja, akkor nem azt kellett volna kérdezni, hogy mennyi idő után van ESÉLY, hanem hogy mennyit ajánlatos várni a tabletta abbahagyása után. Erre egyébként az orvosok sem adnak egyértelmű választ, az enyém azt mondta,hogy várjak meg legalább két rendes ciklust, egy másik meg azt tanácsolta, hogy akár már két hét után belevághatunk a babaprojektbe. Én azért vártam a dologgal majdnem egy évet és legalább biztosan tudtam, hogy a gyógyszer már nem kavar be, a ciklusom is beállt rendesre, így könnyebb volt számolni a terhességet is.
6/6 anonim válasza:
Ha helyreállt a peteérésed, akkor bármikor.
De van olyan, akinek tabi után fél évig peteérése sincs..vagy akár még tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!