Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek-e terhes, ha kontaktus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek-e terhes, ha kontaktus utani nap vettem be postinor 2 tablettat?

Figyelt kérdés

Lenne egy kerdesem. Marc.9en volt konaktusom, es masnap be vettem Postinor 2 tablettat. Egesz heten fajt a hasam, de kozben ugy gondolom, hogy fel faztam. Most pedig meg kellene jojjon a havim, de meg semmi jel se rola, csak pici hasfajas meg pattanasok. Lehetek-e terhes, vagy mas okokbol is fajhat a hasam?

Nagyon felek attol ,hogy terhes vagyok,habar semmi terhessegi tunet sem jelentkezik,hanem inkabb hugyuti fertozes tuneteim voltak....Mikor wcre mentem,mindig fajt az alhasam,meg a derekam....Ha melegben voltam pedig,nem fajt semmim....Tegnap este fajt a hasam,mint mikor havim szokott lenni,de meg semmi jel sem arrol,hogy

megjon....Felek nagyon,hogy terhes vagyok,habar az orvossagtol is keshetik...Velemenyeket kerek!Koszonom nagyon szepen

2013. márc. 20. 10:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy most hulyenek neztek,de csak ugy lehet az elovaladekban spermium,ha egyszer mar vegzett a pasi,ugye?

Sok kerdes tevodik fel bennem,es azert kerdek el mindent,hogy lassam ha jol tudom-e

2013. márc. 20. 11:28
 12/18 anonim ***** válasza:

Azért írtam, hogy csinálj tesztet, hogy megnyugodj, mert nem tudni nálad mennyit fog késni az eseményutáni miatt!

Nekem egyszer kellett bevenni és 5 hónapig nem jött meg egyáltalán , aztán beállt pontosan 30 napra, van olyan ismerősöm, akinek közvetlen az eseményi bevétele után megjött pár nappal, pedig volt két hete a mensiig, ezt nem lehet így megmondani mennyit fog késni, vagy netán hamarabb jön e meg.

Csinálj tesztet, megnyugszol és ennyi. De nem vagy terhes.

2013. márc. 20. 11:33
 13/18 A kérdező kommentje:
Csinaltam tesztet,es nagativ volt....De megis felek,mert az nem 100%ra biztos:|
2013. márc. 20. 11:36
 14/18 anonim ***** válasza:
de te normális vagy amúgy? gondolj már bele.. 20% az esélye, ha peteéréskor beleélvez a pasi a nőbe. megszakitásnál akkor kb. 5-10% maximum!!!! és te még be is vettél egy hormonbombát...... ha ennyire parázol, akkor ne szexelj...
2013. márc. 20. 11:39
 15/18 anonim ***** válasza:

Aktus után 9 nappal SEMMIT sem ér a teszt!

Még a 10-es erősségűnek is kell minimum 12 nap, hogy mutasson valamit, a boltban pedig többségében 25-ös erősségű tesztek kaphatók, amiknek minimum 2 hét kell, hogy mutathassanak valamit!

Egyébként igen, a gyógyszertől is késhet. Nagyon is esélyes, hogy késsen tőle. Akár hónapokra is kimaradhat.

A terhességre az esély esemény utáni bevétele esetén nagyon minimális, de sohasem nulla.

2013. márc. 20. 16:13
 16/18 anonim válasza:
NAGYON kevés az esély terhességre.. én Rigesoft tablettét vettem be, amikor kiszakadt a gumi (ez a mensim elmúlása utáni pár napba volt) és nekem pl 2 nap múlva megjött ugyanolyan mennyiségben, mint a normálnál és azóta úgy is van beállva. Valószínűleg mindenkinek máshogy reagál erre a szervezete, van akinek kimarad vagy sokat késik, van akinek egyből megjön. Ezek után én nem paráznék ilyeneken.
2013. márc. 20. 16:20
 17/18 anonim ***** válasza:
De ne most csinálj tesztet, hanem majd 23 -án vagy utána pár nappal. Ilyenkor még ha terhes vagy sem mutatja ki. Minimum kell két hét aktus után.
2013. márc. 20. 21:35
 18/18 PurpleGirl66 válasza:

Tapasztalatom a Postinor2 tablettával a következő.

Bevettem aug.5.-én, rá hat napra, 11-én megjött, eredetileg aug.25-én kellett volna. Ugy-e azt mondják hogy a tablettától való vérzés nem számít menstruációnak... na már most az én esetem a követlező... vártam 25-ét mint a szentlelket, sehol semmi, szept.12-én lettem újta beteg... addig persze ettem a kefét, hogy mi van mért nem jön meg, a tájékoztatóban is írja hogy normál időben jelentkezik a menstruáció, max 5 napot késik... szóval nálam igenis számítható a tabitól való vérézés menstruációnak :P

De ez szervezettől függ.

2014. szept. 14. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!