Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek-e terhes, ha kontaktus utani nap vettem be postinor 2 tablettat?
Lenne egy kerdesem. Marc.9en volt konaktusom, es masnap be vettem Postinor 2 tablettat. Egesz heten fajt a hasam, de kozben ugy gondolom, hogy fel faztam. Most pedig meg kellene jojjon a havim, de meg semmi jel se rola, csak pici hasfajas meg pattanasok. Lehetek-e terhes, vagy mas okokbol is fajhat a hasam?
Nagyon felek attol ,hogy terhes vagyok,habar semmi terhessegi tunet sem jelentkezik,hanem inkabb hugyuti fertozes tuneteim voltak....Mikor wcre mentem,mindig fajt az alhasam,meg a derekam....Ha melegben voltam pedig,nem fajt semmim....Tegnap este fajt a hasam,mint mikor havim szokott lenni,de meg semmi jel sem arrol,hogy
megjon....Felek nagyon,hogy terhes vagyok,habar az orvossagtol is keshetik...Velemenyeket kerek!Koszonom nagyon szepen
Tudom,hogy most hulyenek neztek,de csak ugy lehet az elovaladekban spermium,ha egyszer mar vegzett a pasi,ugye?
Sok kerdes tevodik fel bennem,es azert kerdek el mindent,hogy lassam ha jol tudom-e
Azért írtam, hogy csinálj tesztet, hogy megnyugodj, mert nem tudni nálad mennyit fog késni az eseményutáni miatt!
Nekem egyszer kellett bevenni és 5 hónapig nem jött meg egyáltalán , aztán beállt pontosan 30 napra, van olyan ismerősöm, akinek közvetlen az eseményi bevétele után megjött pár nappal, pedig volt két hete a mensiig, ezt nem lehet így megmondani mennyit fog késni, vagy netán hamarabb jön e meg.
Csinálj tesztet, megnyugszol és ennyi. De nem vagy terhes.
Aktus után 9 nappal SEMMIT sem ér a teszt!
Még a 10-es erősségűnek is kell minimum 12 nap, hogy mutasson valamit, a boltban pedig többségében 25-ös erősségű tesztek kaphatók, amiknek minimum 2 hét kell, hogy mutathassanak valamit!
Egyébként igen, a gyógyszertől is késhet. Nagyon is esélyes, hogy késsen tőle. Akár hónapokra is kimaradhat.
A terhességre az esély esemény utáni bevétele esetén nagyon minimális, de sohasem nulla.
Tapasztalatom a Postinor2 tablettával a következő.
Bevettem aug.5.-én, rá hat napra, 11-én megjött, eredetileg aug.25-én kellett volna. Ugy-e azt mondják hogy a tablettától való vérzés nem számít menstruációnak... na már most az én esetem a követlező... vártam 25-ét mint a szentlelket, sehol semmi, szept.12-én lettem újta beteg... addig persze ettem a kefét, hogy mi van mért nem jön meg, a tájékoztatóban is írja hogy normál időben jelentkezik a menstruáció, max 5 napot késik... szóval nálam igenis számítható a tabitól való vérézés menstruációnak :P
De ez szervezettől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!