Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek-e terhes, ha kontaktus utani nap vettem be postinor 2 tablettat?
Lenne egy kerdesem. Marc.9en volt konaktusom, es masnap be vettem Postinor 2 tablettat. Egesz heten fajt a hasam, de kozben ugy gondolom, hogy fel faztam. Most pedig meg kellene jojjon a havim, de meg semmi jel se rola, csak pici hasfajas meg pattanasok. Lehetek-e terhes, vagy mas okokbol is fajhat a hasam?
Nagyon felek attol ,hogy terhes vagyok,habar semmi terhessegi tunet sem jelentkezik,hanem inkabb hugyuti fertozes tuneteim voltak....Mikor wcre mentem,mindig fajt az alhasam,meg a derekam....Ha melegben voltam pedig,nem fajt semmim....Tegnap este fajt a hasam,mint mikor havim szokott lenni,de meg semmi jel sem arrol,hogy
megjon....Felek nagyon,hogy terhes vagyok,habar az orvossagtol is keshetik...Velemenyeket kerek!Koszonom nagyon szepen
Szia!
A Postinor esemény utáni tabletta. Minimális az esélye, hogy ez nem válik be.
A pattanás meg tipikus vérzés előtti jel. Ne aggódj.
Na most megszakítás + Postinor, esélytelen, hogy te ezek után terhes legyél, ne aggódj.
Ráadásul PMS tüneteid is vannak.
Nagyon semmi.
Vannak olyanok, amik általában megjelennek az első trimeszterben, de ezeket inkább fel sem sorolom, mert utána elkezded magadon érezni őket, holott nincsenek.
Akkor ti azt mondjatok,hogy nincs szo terhessegrol?
Es tenyleg,olyan sok idot keshet a havi a tabletta miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!