Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Több mint fél éve fogamzásgátlót szedek, de az utóbbi időben gyakran van hányingerem, fáj a fejem, sokat járok mosdóba és ma többször is ok nélkül szédültem. Rendesen szedem a gyógyszert, max egyszer vettem be a szokásosnál két órával később, meg is jott a szunetben, de anyukám is kérdezte meg olvastam már olyanról, aki bogyó szedése mellett terhes lett és írták hogy a szünetben a vérzés megvonásos, nem rendes menstruáció.2013. márc. 19. 00:19
1/3 anonim válasza:
Lehetni lehetsz. Fogamzásgátló tabi sem 100%-os. Ezt nyilván tudod. Akkor mi a kérdés?
3/3 anonim válasza:
vagy az a fajtát nem bírod, ezt nem lehet tudni
menj el orvoshoz, lehet cserél N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!